Avoimet työpaikat Lehto Group Oulainen Julkaistu Haku päättyy

LVI-asentaja

Haemme Oulaisten tehtaallemme LVI-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen

Takuuelementin Oulaisten tehtailla valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Tehtävästä

LVI-asentaja työskentelee tehtaalla esivalmistus- ja kokoonpanotyöpisteissä, joissa asennetaan tilamoduuliin LVI-tekniset komponentit. Työskentely tehtaalla edellyttää joustavaa asennetta, valmiutta oppia talotekniikan ja rakennustyön moniosaajaksi sekä halukkuutta vuorotyöhön. Työkieli on suomi.

Työkokemusta olisi hyvä olla muutaman vuoden ajalta taloteknisistä LVI-töistä ja mielellään tehtaalla työskentelystä. Rakennustöiden monialainen osaaminen lasketaan ehdottomasti eduksi.

Edut

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavan työterveyshuollon.

Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus 02.08.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitäthän mukaan CV:si.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä tuotantolinjan vetäjältä Henri Hiltulalta 26.7.2017 asti numerosta 0407749109 sekä rekrytiimiltä numerosta 020 320 000 ma-pe klo 14-15.

Hakuaika alkaa: 11.7.2017
Hakuaika päättyy: 2.8.2017

Lehto Group

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa

Lehto Group - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia