LVI-Asiantuntija, Tilapalvelut-liikelaitos

Espoon kaupunki
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 6.4.2021 Hae viimeistään 23.4.2021

LVI-Asiantuntijan tehtävänä on toimia kunnossapidon taloteknisten töiden asiantuntijana ja töiden valvojana. Työhön kuuluu ajoittain rakennusurakoiden työmaavalvontaa, suunnitelmien toteutuksen valvontaa, sekä työturvallisuuden valvontaa. Työmailla liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä.

Päivittäisessä työssä hoidat vikakorjauksia omilla asentajilla, sekä sopimusurakoitsijoiden avulla yhteistyössä rakennus- ja sähköteknisten asiantuntijoiden kanssa.

LVI-Asiantuntijan tehtävänä on myös kiinteistökäyntien yhteydessä havaittujen korjaustarpeiden esitykset vuosiohjelmaan. Tehtävän sisältöä voidaan muokata henkilön osaamisen, pätevyyden ja tehtävien tarpeen mukaisesti.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Työaika: 38 h 15 min / vko

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusehto: Soveltuva korkeakoulututkinto-, -opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: LVI-alan koulutusta. LVI-alan työkokemusta suunnittelusta, rakennuttamisesta, valvonnasta tai urakoinnista vähintään 3 vuotta.

Arvostamme: LVI-alalla suoritettuja pätevyyskoulutuksia ja pätevyyksiä. Näyttöjä kiinteistöjen LVI-tekniikan kehittämisestä suunnittelun tai valvonnan osa-alueilta. Julkisten hankintojen osaamista.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa: 1.6.2021
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3169,52 €/kk
Työavain: ESPOO-04-67-21

Haku päättyy: 23.4.2021 15:45

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi