Kokeile kuukausi maksutta

LVI- ja sähkösuunnittelun ammattilaisia sairaalasuunnitteluun

Ramboll Finland Oy
Sijainti Espoo, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2022 Hae viimeistään 29.9.2022

Ramboll tarjoaa sinulle mahdollisuuden soveltaa ja kasvattaa teknistä osaamistasi LVI- ja sähkösuunnittelussa. Omaat kokemusta ja kiinnostusta sairaalahankkeista ja haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden sairaalaympäristöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Rambollilla on oma organisaatio, joka työskentelee sairaala ja terveydenhuollon projektien parissa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa innovaatiot, teknologia ja kestävä kehitys ovat yhteinen painopisteemme. Apunasi sinulla on omistautuneita kollegoita, joilla on laaja kokemus ja organisaatio, jonka asiantuntemus kattaa laajan valikoiman terveydenhuollon osaamista. Tutustu tehtäviin ja aloita matkasi kohti meidän tiimiä!

Etsimme Espoon ja Oulun toimistoillemme

  • LVI-suunnittelija sairaalahankkeisiin
  • LVI-suunnittelun projektipäällikkö sairaalahankkeisiin
  • sähkösuunnittelija sairaalahankkeisiin
  • sähkönsuunnittelun projektipäällikkö sairaalahankkeisiin

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Kiinnostuitko?
Lue lisää tehtävistä ja hae tehtäviä sähköisesti täältä >. Hakuaika tehtäviin päättyy 29.09.2022.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi