Kokeile kuukausi maksutta

Maankäyttöinsinööri

Taipalsaaren kunta
Sijainti Taipalsaari
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2023 Hae viimeistään 5.11.2023

Maankäyttöinsinööri työskentelee itsenäisessä tehtävässä Taipalsaaren kunnan kaavoituksen tehtäväalueella, joka kuuluu teknisten palveluiden toimialaan.

Maankäyttöinsinöörin kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Hakijalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja erityisesti kaavoitusta ohjaavan lainsäädännön tuntemus sekä aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta palveluprosessien kehittämiseen sekä alan tietojärjestelmiin liittyvää osaamista. Viranhaltijapäätöksissä ja kokoushallinnassa käytössämme on Innofactor Dynasty10 ja CloudMeeting. Hakijan eduksi katsotaan kyseisten järjestelmien tuntemus.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Työaikana on toimistotyöaika (36,25 h/vko). Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja valitun henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Valittavan henkilön tehtävänkuva ja palkkaus tarkennetaan hakijan soveltuvuuden perusteella.

Viran haku tapahtuu sähköisesti Kuntarekry -palvelun kautta täältä >. Kelpoisuuden ja aiemman työkokemuksen osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelussa.

Maankäyttöinsinöörin keskeisimmät tehtävät ovat:

  • Yleis- ja asemakaavoituksen projektijohto koskien omaa kaavoitustoimintaa sekä konsulttien ohjausta
  • Maanomistajakohtaisten ranta-asemakaavahankkeiden prosessiohjaus kunnassa
  • Taajamakuvan ja muun rakennetun ympäristön kehittäminen
  • Poikkeamispäätösten ja suunnittelutarveratkaisujen sekä rakennuslupalausuntojen antaminen
  • Asiakaspalvelu ja sidosryhmäyhteistyö

Maankäyttöinsinööri toimii myös kunnan teknisen lautakunnan valmistelijana kaavoituksen ja maankäytön osalta.

Lisäksi maankäyttöinsinööri osallistuu monipuolisiin maaomaisuuden hallinnan asiantuntijatehtäviin. Tehtäviä ovat mm. maanhankinta, kiinteistökaupat, maanvuokra- ja rasitesopimusten valmistelu. Maankäyttöinsinööri osallistuu myös maankäyttösopimusten valmisteluun.

Taipalsaaren kunnan maankäyttöinsinöörin tehtävä on ollut aiemmin kesällä haettavana ja avattu hakuun uudelleen. Aiemmin hakemuksen jättäneiden hakemukset voidaan ottaa huomioon kyseisessä haussa.

Tiedustelut: Samuli Kakko, tekninen johtaja, samuli.kakko@taipalsaari.fi, puh. 040 774 9252

Hakuaika päättyy  5.11.2023 klo 21:00.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat