Myyntipäällikkö

Paroc
Sijainti Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Helsinki, Parainen
Päivämäärät Julkaistu 26.2.2021 Hae viimeistään 12.3.2021

Etsimme joukkueeseemme, Sinua

SUOMEN MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
(COUNTRY SALES MANAGER)

Tehtävässä vastaat Suomen myynnistä rakennuseristeliiketoiminnan osalta.
Määrittelet ja toteutat myyntistrategiaa pohjautuen koko organisaation strategisiin tavoitteisiin. Myyntitiimin vetäjänä osaat haastaa, kehittää ja ”koutsata” tiimiäsi parhaisiin suorituksiin ja saat heidät loistamaan. Raportoit Nordicalueen rakennuseristeiden myynnistä vastaavalle myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta työkokemusta rakentamisen, myynnin tai rakennustuoteteollisuuden
tuotteiden ja asiakkaiden parissa sekä kokemusta menestyksekkäästä tiimin johtamisesta. Eduksi katsotaan kokemus isossa yrityksessä ja matriisiorganisaatiossa toimimisesta. Koulutustaustasi on tekninen tai kaupallinen, edellytämme minimissään AMK-tasoista koulutusta. Sinulla on analyyttinen työskentelytapa ja hahmotat helposti isompia kokonaisuuksia ja haluat jatkuvasti parantaa olemassa olevia toimintamalleja ja prosesseja. Olet tiimipelaaja, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenet työskentelemään tiiviisti eri sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja käytät sujuvasti erilaisia IT-ohjelmia (esim. MS Office, CRM), erityisesti olet tottunut Excelin käyttäjä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtävän menestyvässä kansainvälisessä yhtiössä, alallaan arvostetun brändin sekä ammattitaitoisen tiimin. Pidemmällä tähtäimellä yhtiössä on mahdollisuuksia edetä urapolulla niin Suomessa kuin ulkomailla. Huolehdimme työntekijöistämme ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin. Suomessa toimipaikkamme ovat Helsinki ja Parainen, mutta oma toimipaikkasi voi myös olla kotikonttorilla joustavasti Etelä- tai Länsi-Suomessa, mahdollisesti muissakin kasvukeskuksissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 3.3. klo 10–12 ja 8.3. klo 9–11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen englannin kielellä viimeistään 12.3. osoitteessa www.hrsadvisors.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi