Kokeile kuukausi maksutta

Myyntipäällikkö

Inlook Group Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2024 Hae viimeistään 3.3.2024

Liiketoiminnan kehittämisen ja sisäisten urapolkusiirtojen myötä Inlookilla avautuu paikka yhdelle uudelle ammattilaiselle. Jos haluat osaksi aidosti hyvää työyhteisöä, jossa asiat tehdään kunnolla, muttei jäykistellä turhia, olisitko Inlookin tuleva

Myyntipäällikkö

ja tulisit vastaamaan julkisivuosaston vetämisestä ja myyntitoimista?

Myyntipäällikkönä vastaat 10 hengen tiimisi johtamisesta ja ohjauksesta ja toimit tiimisi kaupallisen puolen vastuuhenkilönä. Hoidat itsenäisesti asiakasneuvottelut tarjouslaskennasta sopimuksen solmimiseen samalla ylläpitäen ja kehittäen vahvoja asiakassuhteita. Huolehdit myös resurssien koordinoinnista yhteistyössä tuotannosta vastaavan osaavan työpäällikön kanssa. Pidät toimillasi huolen siitä, että työntekijöiden osaaminen kehittyy jatkossakin – loistavan työilmapiirin ja hyvän draivin säilyttämistä unohtamatta. Tiimisi keskittyy julkisivu-urakointiin pääkaupunkiseudulla. Myynti- ja esihenkilötyön lisäksi toimit vankkana linkkinä eri osastojen ja liiketoiminta-alueiden välillä. Toimit hyvässä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Herttoniemessä. Liikut työssäsi asiakkailla ja työmailla. Tehtävässä raportoit Helsingin aluejohtajalle.

Tehtävässä menestyäksesi omaat tehtävään soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen sekä vankan kokemuksen tulosvastuullisista tehtävistä rakennusalalla. Tunnet niin Suomen rakentamisen markkinan kuin julkisivusegmentin syvällisesti ja omaat hyvät verkostot alalla. Urakointimaailma on sinulle entuudestaan tuttu ja oletkin jo hankkinut kannuksesi myyntityöstä myös tarjouslaskennan ja hinnoittelun osalta. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Työskentelet luontevasti asiakasrajapinnassa sekä alihankkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Henkilönä olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen persoona, jolla on kyky ylläpitää tuloksenteon tahtotila myös tiimiläisissäsi. Viihdyt aidosti esihenkilöroolissa, josta sinulla on toivottavasti jo aiempaakin kokemusta. Tulosvastuullinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, yrittäjähenkinen asenne sekä ammattimainen asioiden läpivientikyky ovat keskeisiä piirteitä tehtävässä onnistumisen kannalta. Arvostamme kykyäsi strategiseen ajatteluun ja kehittämiseen, mutta olet myös aidosti kädet savessa ja johdat joukkoasi energisellä esimerkilläsi. Olet aidosti halukas sitoutumaan yritykseen ja tekemiseen pitkäkestoisesti ja kasvattamaan tiimisi toimintaa kannattavasti tulevina vuosina.

Inlookilla tehdään asioita oikein, koska yrityksessä viihdytään erittäin hyvin. Tästä kertovat esimerkiksi vuosikymmeniä kestävät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus. Osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilöstöön ja inlookilaisten hyvinvointiin panostetaan, jokaisen työtä arvostetaan ja jokaiselle annetaan mahdollisuus vahvistaa ja viedä omaa osaamistaan eteenpäin. Yrityksestä löytyy alan mukaiset henkilöstöedut ja kilpailukykyinen palkkajärjestelmä, mutta inlookilaiseksi kannattaa ryhtyä etenkin sen takia, että kyseessä on työyhteisö, jossa on hyvä tehdä töitä. Ammattitaidolla ja osaavasti, mutta pilke silmäkulmassa – Inlookilla töissä saa olla hauskaa. Tervetuloa joukkoon!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 3.3.2024 linkistä täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Compass Human Resources Group on toiminut vuodesta 1982. Olemme kansainvälinen organisaatio, jolla on toimipisteet Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Erityisosaamistamme ovat johdon suorahaku ja rekrytointi .

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat