Opintosihteeri

Päivämäärät Julkaistu 31.8.2018 Hae viimeistään 14.9.2018

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tuottaa ammatillista täydennys-, pätevöitymis- ja ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta aikuisille, järjestää tutkintoja sekä kehittää rakennusalan palvelu- ja neuvontatoimintaa.

OPINTOSIHTEERI

Opintosihteerin työ keskittyy opiskelijahallintoon, tilastointiin ja laskutukseen. Muita keskeisiä tehtäviä ovat mm. koulutusten koordinointi ja organisointi, verkko-oppimisympäristöjen käyttö sekä yhteydenpito opiskelijoihin, kouluttajiin ja yhteistyökumppaneihin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on
• soveltuva toimistoalan koulutus
• kokemusta toimistotehtävistä
• hyvä tietotekninen osaamien
• hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot
• oma-aloitteellisuutta ja hyvät organisointitaidot

Arvostamme kokemusta koulutus- ja rakennusalalta. Toivomme sinulla olevan intoa ja halua kehittää omaa osaamista ja työtehtäviä.

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat
koulutuskoordinaattori Ulla-Mari Pasala, puh. 0400 956 557, ke ja to klo 12-14 (ei 6.9.) ja koulutuspäällikkö Meri Hietala, puh. 040 534 1960, ma ja pe klo 12-14 (ei 3.9.).

Täytä hakulomake www.rateko.fi 14.9. mennessä.

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO | www.rateko.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi