Kokeile kuukausi maksutta

Osastopäällikkö (LV-urakointi)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 2.5.2022 Hae viimeistään 22.5.2022

Haemme osastopäällikköä talotekniikkaurakointiin pääkaupunkiseudulle

LV-osastomme urakoi putkitöitä monipuolisissa kohteissa pääkaupunkiseudulla; Toteutamme putkityöt muun muassa Helsingin Vuosaareen rakennettaviin 24- ja 33-kerroksisiin tornitaloihin ja Telakkarantaan korkeatasoisia merenranta-asuntoihin sekä Töölössä toimistokiinteistöstä asunnoiksi saneerattavaan kohteeseen.

Osastopäällikkönä vedät asennusurakoinnin LV-osastoa pääkaupunkiseudulla. Olet erinomainen esihenkilö kasvavalle tiimille, johon kuuluu talotekniikka-asiantuntijoita, -insinöörejä ja -asentajia. Luot tiimillesi puitteet onnistua järjestämällä työt, resurssit ja aikataulut. Olet tulosvastuullinen – vastaat osaston myynti- ja tarjoustoiminnasta sekä raportoinnista, työmaiden tuotannosta ja taloudesta sekä hankinnoista. Huolehdit myös, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, ovat huomoituna kaikessa tiimisi tekemisessä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työpisteesi Helsingin toimistollamme. Työtä voit tehdä hybridi- ja joustotyömahdollisuuksiemme mukaan. Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinööri tai -DI)
  • vankkaa kokemusta monipuolisista LV-alan tehtävistä
  • kykyä ja näyttöä projektien tai tiimien tuloksellisesta johtamisesta
  • KVV- ja KKL-pätevyyksiä
  • sopimusjuridiikan ja tarjoustoiminnan osaamista (YSE)
  • halua kehittää toimintaa
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja esihenkilötaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko osaksi asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!Mikko Lehto (p. 040 562 7539, mikko.lehto@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi