Pohjois-Suomeen työnjohtajia ja työmaapäälliköitä

Päivämäärät Julkaistu 19.2.2019 Hae viimeistään 3.3.2019
Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme suoraselkäisyyttä, ammattitaitoa ja halua itsensä kehittämiseen. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi.

 

Nyt etsimme lisää kehittymishaluisia ammattilaisia rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Haemme vastaavia työnjohtajia/työmaapäälliköitä sekä työnjohtoa väylä-, silta-, teollisuus- ja maanrakentamiseen Pohjois-Suomen alueelle.

Työmaapäällikkönä olet kokonaisvastuussa työmaan toiminnasta ja vastaat siihen liittyvästä laadusta, työturvallisuudesta ja kustannushallinnasta. Odotamme tehtävässä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Silta- ja teollisuusrakentamisessa katsomme eduksi betonirakenteiden työnjohtajan pätevyyden. Työmaapäälliköltä edellytämme kokemusta väylä-, silta-, teollisuus- tai maanrakentamisen tehtävistä.

Työnjohtajana vastaat töiden kustannustehokkaasta johtamisesta oman vastuualueesi osalta. Toimit esimiehenä rakennustyöntekijöille sekä aliurakoitsijoille. Tehtävä edellyttää teknisen osaamisen lisäksi kykyä hyvään ennakkosuunnitteluun, jämäkkää otetta töiden ohjaamisessa sekä kykyä toimia osana isompaa ryhmää. Arvostamme työssä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta.

Tutustu meihin ja hae 3.3. mennessä osoitteessa www.kreate.fi/rekrytointi!

Tuo hakemuksessasi esiin tehtävään soveltuva kokemuksesi ja koulutuksesi, esimerkiksi DI, rakennusinsinööri tai -mestari. Meille tärkeää on tuloshakuinen toimintatapa tiiminä, joten kerrothan hakemuksessasi, miten tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot sinussa ilmenevät. Tehtävät edellyttävät matkustamisvalmiutta.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Pohjois-Suomen projekteista ja avoinna olevista tehtävistä:

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi