Projekti-insinööri

Hartela
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 11.9.2020 Hae viimeistään 27.9.2020

Haemme projekti-insinööriä Lahden yksikköömme

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön työparina. Tehtävässä pääset osallistumaan hankkeiden eri vaiheisiin ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on perusymmärrys rakennusprojektin kustannus- ja aikatauluhallinnasta. Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti. Haluat myös ymmärtää asiakasta ja tuottaa hänelle lisäarvoa.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta työnjohdon, projekti-insinöörin tai työmaainsinöörin tehtävistä työmaalla sekä rakennusinsinöörin tai DI:n koulutusta.

Meillä Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Laadukas esimiestyö ja johtaminen ovat keskiössä. Panostamme työturvallisuuteen ja turvallisen työn edellyttämiin varusteisiin.

Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Osana työtehtäviäsi olet mukana Hartelan tuotantopalkkiojärjestelmässä. Meillä Hartelassa henkilöstön hyvinvointiin on panostettu edellä mainittujen lisäksi laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella, liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Kiinnostuitko? Palkkaamme tulevaisuuden rakentajan heti sinun löydyttyä. Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkapyynnöllä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi 27.9.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Petri Nousiainen, 050 554 0725 tai petri.nousiainen@hartela.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi