Projekti-insinööri (Asuntoprojektikehitys)

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.12.2020 Hae viimeistään 17.1.2021

Haemme projekti-insinööriä asuntoprojektikehitystiimiimme Helsinkiin.

Rakennamme esimerkiksi Helsingin ainutlaatuisille merenrantatonteille korkeatasoista kaupunkiasumista tarjoavia koteja. Asuinalueista esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhassa telakkamiljöössä yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut, kun taas Kruunuvuorenrannassa korostuu luonnonläheisyys ja uudenlaiset energiaratkaisut.  Projekti-insinöörinä pääset mukaan kehittämään moderneja koteja ja viihtyisiä asuinalueita osana asuntoprojektikehitystiimiämme. Teet tiivistä yhteistyötä projektipäälliköiden ja muiden yksiköiden, kuten asuntorakentajien, kanssa. Olet mukana Skanska Kotien projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka: tuet maanhankintayksikköä, osallistut ja ohjaat suunnittelua, teet kustannuslaskelmia ja -seurantaa sekä huolehdit dokumentaatiosta. Yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa varmistatte, että ostajien kiinnostus herää ja ihmiset löytävät tulevat kotinsa helposti. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Projekti-insinöörinä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää kädenjälkesi. Saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen ja turvan.

Mitä toivomme sinulta?
– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehtuuri)
– asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
– aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemme kokemista omaksesi.

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta asenne on tärkeämpi kuin kokemus. Voitkin olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran kokemusta kartuttanut. Jos olet jo päässyt kiinni työelämään, eduksesi luetaan esimerkiksi rakennustekniikan, talouden ja sopimusosaaminen.

Haluatko tehdä tulosta osana hyvänhenkistä tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Hankekehityspäällikkö Olli Metsäranta (p. 040 512 9626, olli.metsaranta@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeistamme tiistaina 29.12.2020 klo 12-14, tiistaina 5.1.2021 klo 9-11 ja 12.1.2021 klo 11-12. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project development, homes, residential area, construction, urban planning

Asiasanat: rakentaminen, rakennuttaminen, aluesuunnittelu

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi