Projekti- ja tuotantoinsinöörejä Finlandia-talon perusparannushankkeelle

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.7.2021 Hae viimeistään 8.8.2021

Haemme projekti- ja tuotantoinsinöörejä aikataulu-, laatu- ja tuotannonhallintatehtäviin Finlandia-talon perusparannushankkeelle Helsinkiin

Meillä on kunnia päästä toteuttamaan kulttuurihistoriallisesti tärkeän Finlandia-talon laaja perusparannus. Kunnostamme rakennuksen kattavasti sisätiloja ja julkisivua myöten alkuperäistä kunnioittaen. Olemme aloittaneet työt kesäkuussa kehitysvaiheella, ja aloitamme varsinaisen rakentamisen vuoden 2022 alkupuolella.

Haluatko mukaan tälle ainutlaatuiselle hankkeelle? Tässä on mahdollisuutesi.

Tiimissämme on tilaa niin aikataulu-, laadun- kuin tuotannonhallinnasta kiinnostuneille projekti- ja tuotantoinsinööreille. Alta löydät lyhyet kuvaukset tehtävistä, joita voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan: Esimerkiksi kokeneemmalle osaajalle voimme tarjota haastavampia tehtäviä, kun taas tuoreemmalle tekijälle on tarjolla enemmän tukea ja asiantuntija-apua. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja tulevaisuudessa pääset hyödyntämään osaamistasi myös muilla projekteillamme.

Aikatauluhallinnnan projekti-insinöörinä vastuullasi on toteutusvaiheen kokonaisaikataulun jalkautus last planner -menetelmää ja tahtiaikataulua hyödyntäen. Laadit ja ylläpidät hankkeen tuotanto-, lähtötieto- ja työvaiheaikatauluja. Osallistut KVA-palavereihin ja määrälaskentaan. Teet tiivistä yhteistyötä tuottavuus ja aikatauluhallinnan asiantuntijan sekä projektiorganisaation kanssa. Ohjaat ja tuet työmaatiimiä aikataulujen laatimisessa, seurannassa ja synkkauksessa.

Laatuinsinöörinä keskeinen tehtäväsi on varmistaa, että hankkeelle asetetut laatutavoitteet täyttyvät. Laadit ja ylläpidät laatusuunnitelmaa sekä varmistat osaltasi, että hankkeella noudatetaan toimintajärjestelmäämme rakentamisen tukena. Laatu ja laadunvarmistuksen prosessit ovat työsi keskiössä.

Tuotantoinsinöörinä ohjaat ja valvot aliurakoita tiiviissä yhteistyössä aluevastaavan kanssa ja varmistat, että tuotannon aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet saavutetaan. Koordinoit ja varmistat, että tieto liikkuu työmaan ja teknisen toimiston välillä. Lisä- ja muutostyöt ovat tärkeä osa tehtävääsi.

Työpäällikkö Tuomo Jaakkola (p. 050 572 6099, tuomo.jaakkola@skanska.fi) ja projektijohtaja Jukka Ala-Outinen (p. 040 581 8754, jukka.ala-outinen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Jukan parhaiten 5.-9.7. välisenä aikana ja Tuomon arkisin 2.8. jälkeen. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin! Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 8.8.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi