Projektiluotsi

Taipalsaaren kunta
Sijainti Taipalsaari
Päivämäärät Julkaistu 4.11.2021 Hae viimeistään 18.11.2021

Taipalsaari on elinympäristöltään viihtyisä kasvava lähes 4800 asukkaan saaristokunta. Järjestämme kuntalaisille laadukkaat ja hyvinvointia edistävät julkiset palvelut.

PROJEKTILUOTSI

Taipalsaaren kunnalle haetaan projektiluotsia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Etsimme joukkoomme motivoitunutta projektiluotsia, jolla on kokemusta rakentamishankkeiden johtamisesta ja projektihallinnasta sekä valmius ottaa vastuuta Kutilan kanava -hankkeen edistämisestä. Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2022.

Kutilan kanava -hankkeen tarkoituksena on Umianlammen ympäristöön suunnitellun kaivettavan ja ruopattavan kanavan rakentaminen. Kanava yhdistää Pien- ja Suur-Saimaan sekä lyhentää Mikkelin ja Lappeenrannan välistä vesitieyhteyttä. Tuleva Kutilan kanava lisää merkittävästi alueemme saavutettavuutta, matkailumahdollisuuksia, vetovoimaisuutta ja ympäristön hyvinvointia. Kutilan kanava -hanke toteutetaan pääosin Etelä-Karjalan maakuntahallituksen ja alueen kuntien rahoituksella. Kustannusarvio on n. 15 miljoonaa euroa. Kutilan kanavan lisäksi rakennetaan mm. kaksi pumppaamoa Pien-Saimaan vedenlaadun parantamiseksi.

Taipalsaaren kunta ja Lappeenrannan kaupunki vastaavat hankkeen suunnittelusta. Suunnitteluhankkeen tavoitteena ovat valmiit suunnitteluasiakirjat, joiden perusteella haetaan varsinaista investointia.

Projektiluotsin tehtävään kuuluu hankkeen koordinointi, suunnittelun ohjaus (mm. vesilain mukainen lupahakemus, kanava, maantie, pumppaamot) ja tiivis yhteistyö sekä maanomistajien että kuntalaisten kanssa. Tukena ovat Taipalsaaren kunnan ja Lappeenrannan kaupungin viranhaltijajohto ja kanavahankkeen ohjausryhmä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja tavoitteellista työotetta. Kokemus hallinnollisista ja asiantuntijatehtävistä sekä sidosryhmäyhteistyöstä katsotaan eduksi.

Koulutusvaatimuksena on vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Arvostamme erityisesti rakennus- ja kunta-alan sekä projektihallinnan osaamista. Valittu henkilö sijoittuu Taipalsaaren kunnan teknisen toimen alaisuuteen. Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen ja CV pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta 18.11.2021 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja antavat:

Taipalsaaren kunnan tekninen johtaja ja rekrytoiva esimies Samuli Kakko, puh. 040 774 9252, samuli.kakko@taipalsaari.fi

Lappeenrannan kaupungin kehitysjohtaja Markku Heinonen, puh. 040 581 1998, markku.heinonen@lappeenranta.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi