Projektimyyjä

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 24.8.2018

Selog Oy on vuonna 2005 perustettu Suomen suurin sisäkattomateriaalien toimittaja. Liikevaihto oli 2017 päättyneellä tilikaudella 10M euroa. Yritys tarjoaa alan ammattilaisille korkealaatuisten materiaalien lisäksi urakkalaskentaan ja suunnitteluun tarvittavaa teknistä konsultaatiota. Selog Oy on tunnettu hyvästä palvelustaan sekä nopeista ja virheettömistä toimituksistaan. Yrityksellä on Helsingin lisäksi toimipisteet Tampereella ja Lappeenrannassa. Selog Oy kuuluu Panostaja-konserniin.

PROJEKTIMYYJÄ
HELSINKIIN

Etsimme nyt myyntitiimin vahvistusta. Projektimyyjänä työtehtäviisi kuuluvat tarjouslaskenta, projektinhallinta, uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. Työssä tarvittaviin ominaisuuksiin kuuluvat aktiivisuus ja oma-aloitteisuus, hyvät sosiaaliset taidot ja itsevarma ote myyntityöhön. Et pelkää tietokonetta tai puhelinta.

Työssä menestyminen edellyttää:
• kokemusta yritysmyynnistä rakennusalalta
• englanninkielen taitoa

On sinulle eduksi, mikäli omaat:
• rakennusalan koulutuksen
• kokemusta sisäkattoalalta

Tulet saamaan:
• itsenäisen ja haastavan työn
• mukavan tiimin tueksesi
• kattavan työterveyshuollon ja liikuntaedun

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. toimitusjohtaja Katariina Smolander, puh 041 531 7101. Hakemuksesi (sekä ansioluettelo ja palkkatoivomus) voit toimittaa 24.8.2018 mennessä s-postitse osoitteeseen: katariina.smolander@selog.fi.

www.selog.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi