Kokeile kuukausi maksutta

Projektinjohtaja

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.9.2022 Hae viimeistään 30.9.2022

Helsingin kaupunginkanslian aluerakentamisyksikkö vastaa suurten aluerakentamisprojektien ja kaupunkikehityshankkeiden suunnittelun ja toteutuksen koordinoinnista ja johtamisesta. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä.

Haemme aluerakentaminen-yksikköön

Projektinjohtajaa
vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässä toimit Kruunuvuorenranta – Laajasalo – Herttoniemi aluerakentamisprojektin johtajana. Kokonaisuus on yksi Helsingin merkittävimpiä aluerakentamisprojekteja. Kruunuvuorenrantaan, Laajasaloon ja Herttoniemeen rakentuu koteja 18 000 uudelle asukkaalle ja toimitiloja 3000 työntekijälle vuoteen 2035 mennessä.

Projektinjohtaja johtaa ja koordinoi alueen suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä kaupungin organisaation ja yksityisen sektorin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto ja kokemusta johtamistehtävistä. Lisäksi tehtävässä edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluerakentamispäällikkö Outi Säntti p. 040 596 9353, tiistaina 20.9. klo 15.30–16.30 ja tiistaina 27.9. klo 9.00–10.00.

Hakuaika päättyy 30.9.2022 klo 16.00. Lue lisää kaupungin rekrytointisivuilta osoitteessa helsinkirekry.fi. Työavain KANSLIA-04-8-22 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi