Projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 1.11.2019 Hae viimeistään 11.11.2019

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin pääkonttorille talonrakentamisen rakennuttamisen projektipäällikköä. Voit olla erikoistunut joko palvelurakennus-, toimitila- tai asuntohankkeisiin. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon kuuluvat tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Arvostamme:

  • joko rakennusalan tai taloteknisen alan diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa
  • vähintään 5 vuoden kokemusta rakentamisen tehtävistä
  • hyviä kommunikointitaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • ­­­sujuvaa suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja hienon mahdollisuuden toimia merkittävässä roolissa rakentamisen verkostossa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen saralla. Saat käyttöösi alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Järjestelemme tehtäväsi sinun vahvuuksiesi mukaan ja työskentelemme muutenkin jatkuvasti erinomaisen työntekijäkokemuksen eteen. Helsingissä toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Hae meille!

 

Toimi heti tai viimeistään 11.11.2019. Ethän kuitenkaan turhia aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme pestit heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja saat henkilöstöpäällikkö Anu Karppiselta, puh. 050 3133 412.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi. Palveluksessamme työskentelee reilu 80 rakennuttamisen ammattilaista.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi