Projektipäällikkö

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 1.11.2020

Haemme nyt projektipäällikköä AYY:n kuuden hengen kiinteistötiimiin hoitamaan AYY:n kiinteistöjen vuosi- ja peruskorjauksia sekä huoneistoremontteja yhdessä kiinteistöpäällikön ja huoltomestarin kanssa. Projektipäällikkö osallistuu myös kiinteistöyksikön erilaisiin kehityshankkeisiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • Muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalalta
  • Kokemusta itsenäisestä hanke- tai palvelukokonaisuuksien johtamisesta
  • Kehittämishalukkuutta ja intoa tiimityöhön

Eduksi katsomme:

  • Kokemus ylioppilaskunta- tai järjestötoiminnasta
  • Englannin ja ruotsin kielen taidon

Tarjoamme sinulle haastavan työn, jossa pääset ideoimaan uutta, kehittämään omaa osaamistasi sekä edistämään pitkäaikaisia projekteja yhdessä osaavan kiinteistötiimin kanssa.  Projektipäällikön tehtävässä pääset näköalapaikalle mukaan vaikuttamaan pääkaupunkiseudun opiskelija-asumistilanteeseen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työyhteisönä AYY on erittäin joustava ja monimuotoinen. Kurkkaa linkin takaa, millaista meillä on olla töissä!

Joko kiinnostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mieluiten pdf-muodossa viimeistään 1.11.2020 osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi.

Ensimmäiset haastattelut järjestetään alustavasti viikolla 45. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot ja palkkatoivomuksesi hakemukseesi. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöyksikön päällikkö Heikki Niemi, heikki.niemi(at)ayy.fi tai 050-577 9288.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä.

 Voit tutustua toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi