Projektipäällikkö ja projektiarkkitehti

Päivämäärät Julkaistu 8.10.2019 Hae viimeistään 21.11.2019

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ // BIM-LIIKETOIMINTA

Kiinnostaako sinua tietomallien hyödyntäminen projektien johtamisessa? Haluatko olla kehittämässä tietomalleihin perustuvia suunnittelukäytäntöjä?

Etsimme Turkuun arkkitehtia tai insinööriä, jolla on kokemusta projektityöstä, tietomallinnuksesta ja uusista suunnittelumenetelmistä. Koska suunnitteluala on jatkuvasti uuden oppimista, haemme ensisijaisesti innokasta asennetta. Hae siis rohkeasti tiimiimme!

Lisätietoja antaa Aino Koivunen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 21.11. mennessä aino.koivunen@sigge.fi // 040 7234333.

PROJEKTIARKKITEHTI

Etsimme joukkoomme Turkuun ja Helsinkiin taitavia suunnittelijoita mielenkiintoisiin kampus-, asunto-, maankäyttö-, peruskorjausja toimistosuunnittelukohteisiimme.

Edellytämme hyvää Archicad-osaamista.

Lisätietoja antaa Juha Kuokkanen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 21.11. mennessä  juha.kuokkanen@sigge.fi // 050 4646429.

Sigge Arkkitehdit Oy on 1956 perustettu yritys, jossa työskentelee yli 60 huippuosaajaa. Toimintamme kattaa laajasti koko arkkitehtuurin, sisustusarkkitehtuurin ja rakennusalan digitalisaation. Toimistomme sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.
www.sigge.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi