Projektipäällikkö, pääsuunnittelija, siltasuunnittelija, tietomallintaja, korjaussuunnittelija ja tarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 12.1.2018 Hae viimeistään 25.1.2018

Etsimme edelläkävijöitä.

Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa pohjoismaisia siltaprojekteja?
Siltayksikkömme kasvaa ja kansainvälistyy. Haemme osaajia kansainvälisiin ja kotimaisiin projekteihin. Työpaikkasi voi sijaita joko Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa tai Rovaniemellä.

Silta- ja taitorakenteiden suunnittelun projektipäälliköitä ja pääsuunnittelijoita
Projektipäällikkönä toimit suunnitteluryhmän vetäjänä erilaisissa silta- ja taitorakenteiden suunnittelutoimeksiannoissa. Pääsuunnittelijana toimit vastaavana suunnittelijana ja hoidat itsenäisesti vaativia suunnitteluprojekteja.

Siltasuunnittelijoita
Teet rakennelaskenta- ja suunnittelutehtäviä osana suunnittelutiimiä.

Tietomallintajia
Tehtäviisi kuuluu infrarakenteiden, kuten siltojen, tunneleiden ja asemarakennusten tietomallinnus Tekla Structures –ohjelmistolla.

Siltojen ja taitorakenteiden korjaussuunnittelijoita ja tarkastajia
Toimit korjaus- ja vahventamissuunnittelussa, kantavuustarkasteluissa, siltatarkastuksissa sekä urakoiden valmistelu- ja valvontatehtävissä.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden

kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolla olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Olemme vastuullinen ja joustava työnantaja, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tiedustelut ja hakeminen
Katso lisätietoja tehtävästä ja lähetä hakemuksesi 25.1.2018 mennessä osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.sweco.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi