Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö rakennuttamiseen

Biltema Real Estate Finland Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2022 Hae viimeistään 22.5.2022

Haemme nyt projektipäällikköä rakennuttamiseen. Projektipäällikön työtehtävät koostuvat rakennuttamisen projektijohtamisesta, painottuen eri puolilla Suomea sijaitsevien uudiskohteiden työmaavalvontaan sekä saneeraustyömaiden valvontaan. Lisäksi projektipäällikkö tuuraa kahta kollegaansa tarvittaessa.

Toivomme, että sinulla on:

  • Työkokemusta työmaan työnjohto- tai valvontatehtävistä tai rakennuttamisesta talonrakennus-/talotekniikan alalta
  • Kykyä ja halua tuoda oma kokemuksesi ja persoonasi pienen työyhteisömme hyväksi. Suhtaudut asioihin rennolla vakavuudella ja sitoudut asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.
  • Määrätietoinen työskentelyote, olet vakuuttava ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot.
  • Joustava asenne ja ymmärrät isojen hankkeiden solmukohtia ja olet halukas ratkaisemaan niitä.
  • Vähintään tyydyttävä kirjallinen ja suullinen englanninkielen taito

Projektipäällikkö vastaa KVR-hankkeiden työmaavalvonnasta ja työmaa-aikaisen suunnittelun ohjauksesta, aikatauluista, budjetista ja hankkeen etenemisestä sekä valmistumisesta konseptin mukaan. Vastuu hankkeista siirtyy projektipäällikölle urakan investointipäätöksen jälkeen.

Biltema Real Estate Finlandilla vallitsee luottamuksen ja vapauden kulttuuri, joka luonnollisesti edellyttää kykyä toimia itsenäisesti vastuullisesti omassa roolissa.

Meillä onnistuu ja viihtyy, mikäli on ulospäinsuuntautunut ja on kykyjä hallita kokonaisuuksia ja toimia yrittäjähenkisesti. Lisäksi halu työskennellä itsenäisesti kasvavassa organisaatiossa ja ottaa vastuuta sisäisistä hankekokonaisuuksista.

Tarjoamme:

  • Uuden roolin tuomat mahdollisuudet muokata rooli ”omannäköiseksi”, monipuoliseksi ja itsenäiseksi.
  • Tavarataloverkosto kasvaa ja pääset suunnittelemaan omaa työtäsi ja toimintatapoja joustavasti hankkeiden aikataulut huomioiden.
  • ”Yksi asiakkuus” antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen.
  • Biltema Real Estate on vakavarainen työnantaja ja kaikki hankkeet ovat uudistuotantoa.

Rakentamisen johtoajatuksena on enenevässä määrin ympäristön ja kestävän kehityksen huomioiminen sekä energian säästö kaikessa mahdollisessa.

Hae tehtävään täältä > löytyvästä linkistä viimeistään 22.5.2022. Lisätietoa hakuprosessista saat Nordic Progress Oy:n johtavalta konsultilta: Petra Autinen, puh 050 567 6997, petra.autinen@nordicprogress.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi