Projektipäällikkö, ratasuunnitteluttaminen

Ramboll
Sijainti Espoo, Kouvola, Oulu, Seinäjoki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 16.5.2021

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaajiemme joukkoon ja toivomme sinun tuovan mukanasi ratasuunnitelmien tuntemusta, innostusta työsi kehittämiseen ja kokemusta ratarakentamisen ratkaisuista.   Oletko uusi ratasuunnitteluttamisen projektipäällikkömme?

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa. Rambollaisena toimit kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi sen perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa Infraprojektinjohdon -osaajien joukkoon
Uutena suunnitteluttamisen projektipäällikkönä olet osa Infraprojektinjohdon ammattitaitoista työyhteisöä, sinulla on n. 170 kollegaa ympäri Suomea. Tässä tehtävässä voit sijoittautua Sinulle sopivalle paikkakunnalle (Espoo/Kouvola/Tampere/Seinäjoki/Oulu). Toimimme erilaisissa infrahankkeissa ja rataprojekteissa suunnitteluttamisen, rakennuttamisen ja valvonnan tehtävissä. Olemme mukana monissa eri rataprojekteissa ympäri Suomea.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

  • vastaat infraprojektinjohdon hallinnollisten ratasuunnitelmien suunnitteluttamisesta
  • johdat projektipäällikkönä suunnitteluttamisen projekteja ja toimit asiakasrajapinnassa
  • isoissa ratahankkeissa toimit osana rakennuttamisorganisaatiota vastaten suunnitteluttamisesta

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta:

  • insinöörin koulutusta
  • kokemusta rataprojekteista muutaman vuoden ajalta
  • hallinnollisen ratasuunnittelun prosessien osaamista
  • ratatöihin liittyvät pätevyydet, RAP/RAPS-pätevyys katsotaan eduksi
  • vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielitaitoa ja kirjallista tuottamista
  • vuorovaikutteista tiimipelaajaa

Lisäksi olet selkeäsanainen ja luottamusta herättävä viestijä, jolla on hyvät taidot johtaa yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Tunnistat, että laatu asuu hankkeen kaikissa vaiheissa, joten viet työtäsi eteenpäin itsenäisesti omien vastuualueidesi osalta

Tule osaksi Projektinjohdon ja kiinteistökonsultoinnin osaajien joukkoamme

Ramboll on rakennetun ympäristön elinkaarijohtamisen edelläkävijä. Palvelumme kattavat sekä infra- että kiinteistöhankkeiden strategisen valmistelun, suunnittelun ja rakentamisen johtamisen sekä käytön ja ylläpidon aikaiset konsultointitehtävät. Elinkaarijohtamisella varmistamme asiakkaidemme tavoitteiden toteutumisen kestävän kehityksen mukaisesti.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka hakea tehtävään
Jätä hakemuksesi täältä ”apply” linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään su 16.05.2021.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikön päällikkö Sari Koskinen puh. 040 519 7852 tai johtaja Tommi Jalkanen puh. 050 412 6410

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi