Projektipäällikkö, työmaavalvoja

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut. Lue lisää osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto.

Projektipäällikkö

Haemme asuntotuotannon korjausrakennuttamistiimiin rakennusalan asiantuntijaa vastaamaan uudis- ja peruskorjauskohteiden suunnittelun ohjauksesta, urakoiden kilpailuttamisesta sekä työmaa- ja takuuvaiheen projektinjohtotehtävistä.
(Työavain 6-214-18)

Työmaavalvoja

Haemme asuntotuotantoon rakennusalan ammattilaista vastaamaan uudis- ja peruskorjauskohteidemme rakentamisen laadusta sekä valvomaan työmaita ja niiden työturvallisuutta. Olet osa tuotantotiimiä, jossa omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi tuet tavoitteiden toteutumista. (Työavain 6-212-18)

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja
laaja-alaisia tehtäviä, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua sekä työskentelyä
alan huipputiimissä.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi 28.9.2018 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista
tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi