Projektipäälliköitä

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.9.2021 Hae viimeistään 22.9.2021

Kaupunkiympäristön toimialalla suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Haemme nyt katuhankkeiden suunnitteluun ja Kruunusillat -hankkeeseen

Projektipäälliköitä

Kiinnostaako kaupungin kehittäminen laajalla tehtäväkentällä? Haemme projektipäälliköiksi kolmea kannustavaa ja ryhmätyöstä nauttivaa joukkuepelaajaa, joiden tehtävinä on katu-, tie- ja rakennussuunnitelmien teettäminen ja rakennuttamisen ennakkovalmistelu.

Tehtävään kuuluu eri toimijoiden ja suunnitelmien yhteensovittamista, sidosryhmätoimintaa sekä vastuuta katusuunnittelun laadun varmistamisesta ja talouden ohjauksesta. Projektipäällikön vastuulla voi olla myös allianssin katusuunnitteluun ja -rakentamiseen osallistuminen.

Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Lue lisää tehtävästä osoitteeessa www.helsinkirekry.fi. Työavain KYMP-02-64-21 ohjaa ilmoitukseen. Hakuaika päättyy 22.9. klo 16.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Helsinki.
Vaikuttavia töitä.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi