Raiderakentamisen ammattilaisia

GRK
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 18.11.2021 Hae viimeistään 31.12.2021

Kiinnostaako sinua työt kannattavassa, kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä?

GRK on innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö, jossa aidosti arvostetaan osaamista, uusia ideoita sekä kykyä toteuttaa ne. Meillä saat vapautta, vastuuta ja haasteita hyvällä porukalla. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi asiantuntevassa työyhteisössämme. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa ja Virossa, joten halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden kansainvälisiin töihin.

Etsimme nyt energiseen joukkoomme raiderakentamiseen muun muassa

  • johtajaa
  • projektipäällikköä
  • työmaapäälliköitä
  • suunnittelijoita
  • projekti-insinööriä
  • kalustohallinnan asiantuntijaa
  • koneenkuljettajia.

Meillä oikea asenne ratkaisee

Odotamme, että tartut toimeen oma-aloitteisesti, ratkot ongelmia mielelläsi ja haluat kehittää itseäsi. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla siihen soveltuva korkeakoulututkinto tai muu koulutustausta. Eduksi katsomme kokemuksen raiderakentamisen alalta.

Tule työkaveriksi!

Klikkaa osoitteeseen www.grk.fi/tyopaikat ja tutustu avoinna oleviin tehtäviin. Jos kiinnostukseksi heräsi, laita meille hakemus tulemaan viimeistään 31.12.2021! Toimithan pikaisesti, sillä käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi