Rakennesuunnittelija, Elementtisuunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 16.4.2019 Hae viimeistään 12.5.2019
Etsimme nyt VaBe Suunnittelu Oy:lle Helsinkiin useita rakenne- ja elementti­suunnittelijoita.
Tulet vastaamaan osaltasi uusien suunnittelukokonaisuuksien ideoinnista sekä suunnittelutyöstä.
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun muassa asiakkaidemme, tuotantomme ja myyntimme kanssa.
Uskomme, että oikeasti laadukas lopputulos syntyy hyvän suunnitelman kautta, joten haluamme varata siihen riittävästi aikaa myös suunnittelijan näkökulmasta. Tämä johtaa korkean laadun ohella myös kustannussäästöihin ja tehokkuuteen rakennusvaiheen aikana.
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi toivomme sinulta aiempaa rakenne- tai elementtisuunnittelun kokemusta, jonka olet hankkinut esimerkiksi suunnittelu- tai insinööritoimistosta. Olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka haluaa kehittyä myös itse. Suunnittelussa käytämme Tekla Structures -ohjelmistoa, joten sen tuntemus on eduksi.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja monipuolisia suunnitteluprojekteja uudenaikaisen palvelukonseptimme parissa. Menestyksesi tukena on vankka asiakaspohjamme sekä ammattitaitoisen organisaatiomme laaja kokemus.
Toimistomme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa Redin kupeessa. Meillä voit tehdä työtä osittain myös esimerkiksi kotikonttoriltasi tai mistä tahansa UMA Workspace -toimistosta.
Hae tehtävään mahdollisimman pian lähettämällä hakemuksesi verkkosivuillamme. Palkkaamme myös osa-aikaisia (esimerkiksi rakennusalan opiskelijoita) ja mahdollisuuksien mukaan diplomityön tekijöitä.
Lisätietoja avoimista tehtävistä saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen petteri@vabe.fi
tai soittamalla numeroon 050 4724 102 / Petteri Villa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi