Rakennesuunnittelija

Sijainti Karkkila
Päivämäärät Julkaistu 5.3.2020 Hae viimeistään 24.3.2020

Haemme asiakkaallemme rakennesuunnittelijaa

Karkkilan Lava- ja Teräsrakenne Oy on vuonna 2001 toimintansa aloittanut monipuolinen rakennusteollisuuden alihankkija. Yrityksen alkutaipaleella valmistimme pääasiassa kuorma-autojen lavoja, joista toimintamme on siirtynyt uudisrakennusten teräsrakenteiden valmistukseen ja asennukseen. Yrityksemme kehittyessä, haluamme tarjota tulevaisuudessa täysin kokonaisvaltaisen projektin läpiviennin. Tällä hetkellä jo hoidamme koko kokonaisuuden alusta loppuun, lukuun ottamatta suunnittelua.

Voidaksemme tulevaisuudessa tarjota täysin kokonaisvaltaisen projektin läpiviennin suunnittelu mukaan lukien, haemme tiimiimme teräsrakenteiden rakennesuunnittelijaa/ projektinjohtajaa.

Työtehtävä

Työtehtäviisi kuuluvat yksinkertaisten teräsrakenteiden rakennesuunnittelu ja konepajakuvien suunnittelu ja piirtäminen. Suunnittelun lisäksi tehtäviisi kuuluvat työmaakäynnit, materiaalien määrälaskenta ja tarjouslaskennassa avustaminen sekä avustavat tehtävät projektien johtamisessa. Itsenäisen projektien vetovastuun voit ottaa osaamisesi kartuttua.

Odotamme sinulta

Soveltuva koulutus tehtävään on koneteknikon/ -insinöörin tai rakennusmestarin/-insinöörin koulutus. Voit olla vastavalmistunut tai 3. tai 4. vuosikurssin opiskelija tai jo työkokemusta kartuttanut osaaja. Suunnittelukohteet eivät ole vaativia, joten hyvä asenne voi korvata aiemman kokemuksen. Haasteita löytyy ammattitaitosi kehittyessä. Pääasia on, että olet kiinnostunut teräsrakenteista ja valmis oppimaan uutta. Asenteesi työntekoon on reipas ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen ote työhösi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen edut ja työyhteisön, jossa työntekijää kuunnellaan. Työnkuvasi on räätälöitävissä kompetenssiesi mukaan. Pääset toteuttamaan itseäsi jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä mm. uuden toiminnanohjausjärjestelmämme kanssa (Adminet) ja toteuttamaan suunnittelua sillä ohjelmalla, jonka koet itsellesi sopivammaksi käyttää (AutoCAD, SolidWorks, Tekla Structures). Suhtaudumme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitämiseen ja kouluttautumiseen positiivisesti.

Konepaja ja toimitilamme sijaitsevat Karkkilassa, jossa sinua odottaa juuri valmistunut yli 20 neliön työhuone. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jukka Nordgren, puh. +358 400 779 569 ja Juuso Nordgren, puh. + 358 405 509 871, http://www.klt-rakenne.fi/ Hakemukset Oletko sinä uusi rakennesuunnittelijamme? Jos sinulla on halu kehittää itseäsi ja myös yrityksemme palveluita, jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi 24.3.2020 mennessä.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Calmen HR-palveluihin, Salme Kortelaiseen, Puh. 044 507 5523. https://www.calmen.fi/

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi