Rakennusneuvos

Päivämäärät Julkaistu 2.11.2018 Hae viimeistään 19.11.2018

Valtioneuvoston kansliassa on haettavana
rakennusneuvoksen virka

1.1.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on kanslian yhteinen ja se on sijoitettu tila- ja turvallisuustoimialalle. Toimialan tehtäviin kuuluvat esimerkiksi valtioneuvoston kotimaan toimitilojen ja edustustilojen tilahallinto ja niihin liittyvät palvelut, virastopalvelut ja kuljetuspalvelut.

Tehtävät
Rakennusneuvoksen tehtäviin kuuluvat neuvottelut asiakasministeriöiden kanssa, toiminnan ja talouden seuranta ja siihen liittyvä raportointi, valtioneuvoston toimitilojen kehittäminen sekä toimitilaryhmän johtaminen. Rakennusneuvos voidaan määrätä yksikön päällikön/ryhmäpäällikön tehtävään.

Hakijalta odotamme
Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys viran tehtäväalaan. Yksikön päällikkönä kelpoisuusvaatimuksena on edellisten lisäksi käytännössä osoitettu johtamistaito. Lisäksi edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Rakennusneuvoksen tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään 5 – 10 vuoden kokemusta rakennusalalta, vahvaa kokemusta vaativien rakennusprojektien johtamisesta ja läpiviennistä, valtion vuokrajärjestelmän ja erilaisten tilaratkaisujen tuntemusta sekä valmiuksia käyttää soveltuvia ohjelmistoja. Odotamme hakijoilta vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta sekä ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Lisätietoja
Hakuilmoituksen löydät kokonaisuudessaan osoitteesta www.valtiolle.fi. Tämän tehtävän ID-numero on 23-84-2018.

Haethan tehtävää viimeistään 19.11.2018 klo 16:15.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi