Rakennuspäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 24.8.2018

Rakennuspäällikkö
Ouluun ja Helsinkiin

Oletko kokenut rakentamisen asiantuntija, jolla on osaamista laajojen rakennushankkeiden läpiviennistä? Innostaako kaupan ala ja sen kehitys? Tule osaksi Keskon päivittäistavarakaupan Kauppapaikat ja kiinteistöt -yksikköä kirjoittamaan oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Rakennuspäällikkönä huolehdit vastuullesi sovittujen kauppapaikkojen uudis-, korjaus- ja muutosrakennushankkeiden rakennuttamisesta sekä toimit rakentamisen asiantuntijana hankkeiden sopimusneuvotteluissa ja liiketoimintakonseptien teknisessä määrittelyssä.

Rakennuttajatehtävässä menestyminen edellyttää rakennusinsinöörin tutkintoa ja vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttajatehtävistä, sekä kielitaitona englantia. Toivomme sinun jo omaavan RAP- tai RAPSpätevyyden tai vastaavat tiedot ja taidot sekä kykenevän hoitamaan rakennuttajatehtävät työkannan mukaan joko itse tai ammattimaisesti toimeksi antamaan ja johtamaan konsulttisuoritusta.

Odotamme sinulta
• järjestelmällistä, oma-aloitteista ja määrätietoista toimintaa
• hallitset useat yhtäaikaiset hankkeet
• olet valmis matkustamaan Suomessa
• omaat ammattimaisen rakennuttajatehtävän edellyttämät kehittyneet kirjalliset ja suulliset viestintätaidot
• pystyt itsenäisesti läpiviemään tehtäväsi hyvässä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
• hyödynnät tehokkaasti työssäsi tietotekniikkaa

Keskon päivittäistavarakauppa -toimialan Kauppapaikat ja kiinteistöt -organisaatio vastaa kauppiasvalinnasta, verkostosuunnittelusta, kauppapaikkojen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä kohdekannassa, jonka laajuus on noin 3,5 miljoonaa neliömetriä. Tässä
tehtävässä toimit osana tätä asiantuntijayksikköä, johon kuuluu rakennuttamisen, talotekniikan ja ylläpidon ammattilaisia.

Tarjoamme sinulle
• monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden
• laajan, monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän tilaajan edustajana
• hyvät kouluttautumis-, ja kehittymismahdollisuudet osana asiantuntijaryhmäämme
• Kesko-konsernin henkilöstöedut.

Kesko on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Olemme johtavia toimijoita Suomen päivittäistavarakaupassa. Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi joka päivä. Maailman vastuullisimpana kaupan alan yrityksenä pidämme visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään
Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa rakennuttamis- ja ylläpitojohtaja Jukka Anttila joko sähköpostitse jukka.k.anttila@kesko.fi tai puhelimitse 050-61978.

Lähetä hakemuksesi 24.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat. Löydät työpaikkailmoituksen otsikolla Rakennuspäällikkö K-ryhmään Ouluun ja Helsinkiin.


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppias-yrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

www.kesko.fi/tyopaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi