Rakennussuunnittelija

Seinäjoen kaupunki
Sijainti Seinäjoki
Päivämäärät Julkaistu 9.4.2021 Hae viimeistään 26.4.2021

Haemme Seinäjoen kaupungin Toimitilat-tulosalueen suunnittelutiimiin arkkitehtisuunnittelun tehtäväkenttään rakennussuunnittelijaa vakituiseen virkasuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu rakennushankkeiden monipuolisia suunnittelutehtäviä hanke- ja luonnosvaiheesta rakennuslupaan, toteutussuunnitteluun ja urakkalaskenta-asiakirjojen laadintaan saakka. Pystyt tuottamaan rakentamisen asiakirjoja, tekemään tilasuunnittelua, avustamaan pääsuunnittelua ja vetämään itsenäisesti pienempiä suunnitteluprojekteja.

Pääasiallisia suunnittelukohteita ovat kaupungin toimitilat, kuten oppilaitokset, päiväkodit ja niiden pihat sekä muut kaupungin kiinteistöt. Työ painottuu korjaus- ja muutosrakentamiseen. Tehtäviin voidaan sisällyttää vähäisessä määrin myös kohteiden työmaa-aikaista valvontaa.

Edellytämme suunnittelijalta

  • soveltuvaa rakennusalan suunnittelupainotteista korkeakoulu- tai yliopistotutkintoa kuten arkkitehti, rakennusarkkitehti AMK, rakennusinsinööri AMK, tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto yhdistettynä vankkaan kokemukseen toimialalta.
  • vähintään viiden vuoden työkokemusta rakennussuunnittelutehtävistä
  • kokemusta korjausrakentamisen suunnittelusta
  • itsenäistä, positiivista ja aktiivista otetta työssäsi

Työvälineenämme on Revit-ohjelmisto, jonka sujuva hallinta sekä kokemus tietomallipohjaisesti toteutetuista rakennushankkeista katsotaan eduksi. Arvostamme myös valmiutta sisustus- ja kalustussuunnitteluun.

Työsuhde voidaan aloittaa heti. Palkkaus määrittyy kunnallisen teknisen alan työehtosopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen työn aloittamista toimittaa terveystodistus työkyvystään. Viran täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa kuntarekry.fi –palveluun 26.4. kello 14 mennessä, työavain 354038.

Lisätietoja suunnittelupäällikkö Jaakko Peltonen, jaakko.peltonen@seinajoki.fi, p. 040 513 3266.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi