Rakennustarkastaja

Päivämäärät Julkaistu 11.9.2018 Hae viimeistään 30.10.2018

Tule Lahden kaupungille RAKENNUSTARKASTAJAKSI toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus – ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. Rakennustarkastaja työskentelee yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 15 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Rakennustarkastajana vastaat rakennustyönaikaisesta ja jatkuvasta valvonnasta sekä rakennusteknisistä laatu- ja kehittämistoimenpiteistä Lahden rakennusvalvonnassa. Tehtävässäsi olet valvontainsinöörien esimies. Tehtäviisi kuuluvat myös erilaiset lupapäätökset ja hyväksynnät sekä rakennustyön valvontaan liittyvät katselmukset ja tarkastukset sekä rakennusvalvontaviranomaisen viranhaltijoille delegoimat tehtävät.

Rakennustarkastajana valvot luvattoman rakentamisen ja rakennetun ympäristön hoitoa ja osallistut aktiivisesti rakentamisen yleiseen ohjaukseen ja neuvontaan sekä kaupungin sisäisten ohjausryhmien toimintaan. Lahden rakennusvalvonnassa käytetään Trimble Locus -rakennusvalvontaohjelmaa ja siihen liittyvää sähköistä lupa-asiointia ja arkistointia.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennustekniikan diplomi-insinöörin tutkinto. Arvostamme laaja-alaista kokemusta rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja viestit selkeästi ja asiantuntevasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Tehtävän hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköisen hakemuksen liitteeksi, alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen mukaan. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa. Hakija voi esittää myös palkkatoivomuksen.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 30.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Yhteystiedot

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen
puh. 050 383 6486
markku.sivonen@lahti.fi

Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen
puh. 044 482 6080
mika.kemppainen@lahti.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi