Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustarkastaja

Tuusulan kunta
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2022 Hae viimeistään 27.5.2022

Tuusula – tekemisen taidetta!

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa. Tuusulassa on töissä monen eri alan ammattilaisia ja sellaiseksi kehittyviä. Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Haemme rakennusvalvontaan rakennustarkastajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Tuusulan kunta on perustanut uuden rakennustarkastajan viran rakennusvalvonnan palvelualueelle. Haemme vakituiseen virkasuhteeseen rakennusvalvonnan lupavalmistelijaa nimikkeellä rakennustarkastaja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai MRA 108 §:n mukainen hyväksyttävä rakennusalan tutkinto sekä asetuksen mukainen riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävän sisältö huomioiden esimerkiksi arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkinto sekä kokemus rakennusten suunnittelusta tai rakennusvalvontatehtävistä vastaa vaatimuksia. Arvostamme tehtävässä muun muassa suunnittelukokemusta ja kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia. Toivomme sinulta myös aktiivista ja asiakasmyönteistä työskentelyotetta sekä yhteistyökykyä paitsi rakennusalan ammattilaisten myös kertarakentajien ja kuntalaisten kanssa. Kokemus tietomallipohjaisesta suunnittelusta luetaan myös eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Virkatehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen (KVTES) ja teknisen (TS) henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3763,62 eur/kk sekä mahdolliset työkokemuksen ja henkilökohtaisen suoriutumisen perusteella maksettavat lisät. Virka täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Oletko etsimämme henkilö? 

Lisätietoja tehtävästä antaa ja tiedusteluihin vastaa Psycon Oy:n rekrytointikonsultti Laura Montonen sähköpostitse tai puhelimitse maanantaisin klo 15-16 (laura.montonen@psycon.com tai 020 710 1265).

Lisäksi voit olla yhteydessä johtavaan rakennustarkastaja Johanna Ahoon sähköpostitse tai puhelimitse arkisin 8.00-9.00 tai torstaisin 13.00-14.00 (johanna.aho@tuusula.fi tai 040 314 3592).

Lähetä hakemuksesi sähköisesti täältä > löytyvästä linkistä 27.5.2022 klo 16.00 mennessä. Virka on julistettu uudelleen haettavaksi kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan tässä haussa. Hakijoita voidaan kontaktoida jo hakuajan puitteissa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi