Rakennuttaja

Päivämäärät Julkaistu 14.2.2020 Hae viimeistään 27.2.2020

Haemme rakennuttajaa tiimiimme:

Toimit Kymsoten tulevien ”SOTE-keskuksien” rakennusprojektien rakennuttajana. Rakennusprojekteihin sisältyy uudis- ja peruskorjausrakentamista. Projektit sijaitsevat eripuolella Kymenlaaksoa. Toimistosi on Kymenlaakson Keskussairaalan alueella.

Rakennuttamisessa vastuullesi kuuluvat mm. suunnittelun ohjaus, kustannusarvioiden laadinta, aikataulutus ja projekteihin liittyvät kilpailutukset.

Edellytämme sinulta vähintään rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta ja kokemusta rakennuttamistehtävistä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on RAP/RAPS-pätevyys. Tehtävässä on pysyttävä narut napakasti käsissä ja tehtävä vaatii paineensietokykyä. Sinulla tulee olla hyvät neuvottelutaidot erilaisten sidosryhmien kanssa. Tehtävänimike tarkentuu valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Voit laittaa hakemukseesi palkkatoiveen.

Lisätietoja:
Kai Heiskanen, projektijohtaja p. 040 489 8642
kai.heiskanen@kymsote.fi

Hakemukset:
Kymsote.fi/ura-kymsotessa

Kymsote

Carea-Sairaalat Oy on Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän – Kymsoten omistama tytäryhtiö. Vastaamme Kymsoten uudisrakennuksien ja peruskorjaushankkeiden rakennuttamisesta. Carea-Sairaalat Oy:ssa työskentelee kahdeksan henkilöä erilaisissa tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi