Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Hengitysliitto ry
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 15.2.2022 Hae viimeistään 28.2.2022

Etsimme osaavaa ja hyvät asiakaspalvelutaidot omaavaa rakennuttajainsinööriä Ouluun.

Kiinteistöpalvelut on osa Hengitysliitto ry:tä, johon kuuluu Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos sekä järjestö-, työllistämis- ja hotellitoimintaa. Suurimman kiinteistöpalvelun asiakasryhmän muodostavat Ammattiopisto Luovin 800 asiantuntijaa ja 1900 opiskelijaa. Kiinteistöt ja toimitilamme sijaitsevat yli kahdellakymmenellä eri paikkakunnalla Suomessa. Tulet työskentelemään osana noin 20 henkilön kiinteistöpalvelutiimiämme.

Rakennuttajainsinöörinä hoidat rakennushankkeissamme tehtäviä aina tarveselvityksestä rakennuksen käyttöönottoon saakka. Laadit asiakkaidemme kanssa tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia, hoidat eri sidosryhmien ja hankkeiden kilpailuttamisen prosesseja, osallistut korjaus- ja rakennushankkeiden suunnittelunohjauksen ja toteutuksen aikaisiin tehtäviin. Lisäksi tehtäviisi sisältyy kiinteistöpalvelutiimin kanssa rakennuksen vastaan- ja käyttöönottoa ja osaamisesi mukaan myös rakennustöiden valvontaa. Teet yhteistyötä asiakkaidemme sekä palveluntuottajaverkostomme kanssa ja se on tärkeä osa tehtävääsi.

Voit olla etsimämme asiantuntija, jos sinulla on korkeakoulu- tai opistotasoinen tekniikan alan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta muutaman vuoden kokemusta toimialan tehtävistä ja oma-aloitteellisuutta sekä hyviä tietoteknisiä ja kirjallisia taitoja. Olet yhteistyökykyinen, joustava ja sinulla on kehitysmyönteinen sekä iloinen asenne ja itsenäinen ote työskentelyyn.

Tehtäväsi on vakituinen kokopäivätyö ja alkaa huhtikuun aikana sopimuksen mukaan. Tehtävä edellyttää matkustamista ja sinulla tulee olla ajokortti.

Miten me mahdollistamme onnistumisesi?

Meillä pääset kehittymään vastuualueesi asiantuntijaksi osana ammattitaitoista työyhteisöä. Haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset työkalut arkeen ja työssä onnistumiseen. Noudatamme yksityisen opetusalan työehtosopimusta ja meillä on hyvät lomaedut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille nyt! Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 28.2.2022 täältä >. Olemme sinuun yhteydessä!

Heräsikö sinulla kysyttävää?  Voit soittaa Antti Karjalaiselle numeroon 040 3193 919, tavoitat hänet parhaiten 18.2. klo. 9–11 ja 22.2. klo. 14-16.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi