Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajainsinööri

Porin kaupunki
Sijainti Pori
Päivämäärät Julkaistu 4.9.2023 Hae viimeistään 21.9.2023

Haemme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Rakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluvat siltojen, tukimuurien ja muiden taitorakenteiden suunnitteluttaminen ja rakennuttaminen, taitorakenteiden yleis- ja erikoistarkastusten teettäminen sekä taitorakenteita koskevien kunnossapitotoimenpiteiden ja perusparannusten ohjelmointi ja valvonta. Siltojen lisäksi tyypillisiä taitorakenteita ovat rannan tukimuurit/laiturit. Lisäksi tehtäviin kuuluvat veneväylien ylläpitoon ja tulvasuojeluun liittyvien ruoppausten suunnittelu tai suunnitteluttaminen, hankinta, valvonta ja näiden ohjelmointi tuleville vuosille. Rakennuttajainsinööri on osa ammattitaitoista tulvasuojelutiimiä ja hän vastaa osaltaan investointisuunnitelman ja työohjelman laatimisesta. Työ on kuitenkin itsenäistä ja vastuullista. Lopullinen tehtäväkuva muotoutuu ja painottuu hakijan erityisosaamisten ja mielenkiinnon mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Hakijalta edellytetään työkokemusta taitorakenteiden rakennuttamisesta tai suunnittelusta tai työnjohtotehtävistä vaativissa, taitorakenteita sisältävissä työkohteissa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä tietotekniikan perustaitoja.

Eduksi luetaan hankintaosaaminen tai osaaminen geotekniikasta, tulvasuojelusta, veneväylistä tai vesirakentamisesta.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset, ajokortti B-luokka.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa kattavat työterveyshuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset mahdollisuudet kehittää osaamistasi.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi voidaan maksaa aiempaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää sekä henkilökohtaista lisää. Työmaa- ja maastokäynnit edellyttävät paikalla oloa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Työ alkaa:  Sopimuksen mukaan
Palkkaus: 3 779,46 €
Työavain: PORI-04-55-23

Yhteystiedot
Infrajohtamisen toimintayksikön esimies Sanna Välimäki p. 044 701 4180 sanna.valimaki@pori.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat