Rakennuttajainsinööriä tai -päällikköä ja rakennusarkkitehtiä

Keravan kaupunki
Päivämäärät Julkaistu 18.6.2021 Hae viimeistään 19.7.2021

Haemme kaupunkitekniikan tehokkaaseen joukkoomme

RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ tai -PÄÄLLIKKÖÄ ja RAKENNUSARKKITEHTIÄ

Talonrakennusinvestointien rakennuttamistehtävät hankesuunnittelusta toteutukseen tehdään Keravalla pääsääntöisesti omana työnä.

Rakennuttajapäällikön tehtävässä edellytämme sinulta vähintään talonrakennusalan rakennusmestaritasoista tutkintoa ja 10 vuoden työkokemusta talonrakennusalalta. Edellytämme myös osaamista rakennuttamistehtävistä ja valinnassa painotetaan käytännön osaamista rakennushankkeiden toteutuksesta. Rakennuttajapäällikkö toimii valvojien esimiehenä.

Rakennuttajainsinöörin tehtävässä edellytämme sinulta talonrakennusalan rakennusmestariasoista koulutusta ja 5 vuoden työkokemusta talonrakennusalalta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää kokemus hankinta- ja/tai rakennuttamistehtävistä. Käytännön kokemus rakennushankkeiden toteutuksesta katsotaan eduksi.

Rakennusarkkitehdin tehtävässä edellytämme sinulta vähintään rakennusarkkitehdin koulutusta ja 5 vuoden työkokemusta koulutusta vastaavissa tehtävissä. Työtehtäviin kuuluvat talonrakennushankkeiden pienimuotoiset suunnittelutehtävät ja lupaprosessien hoitaminen sekä hankkeiden valmistelu- ja suunnitteluvaiheiden rakennuttamistehtävät.

Kaikissa tehtävissä odotamme sinulta itsenäistä ja aloitteellista työskentelyä. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ajan tasalla olevat IT-taidot ovat näissä tehtävissä tärkeitä.

Meillä pääset työkaveriksi osaksi kehittämismyönteistä työyhteisöä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa voit myös kasvattaa omaa osaamistasi. Ammatillisena tukenasi toimivat työkaverisi ja esimiehesi. Meillä saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja pääset toimimaan alasi asiantuntijana. Keravan kaupungin vuokra-asuntoyhtiö Nikkarinkruunun kanssa tarjoamme sinulle myös asuntomahdollisuuden.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen Kuntarekryn kautta 19.7.2021 mennessä.

Rakennusarkkitehdin tehtävän työavain: 365505

Rakennuttajainsinöörin/rakennuttajapäällikön tehtävän työavain: 365506

Lisätietoja antaa: kiinteistöjohtaja Kristiina Pasula 040 318 2739 (kristiina.pasula@kerava.fi)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi