Rakennuttajapäällikkö

Newil and Bau Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 23.8.2021 Hae viimeistään 5.9.2021

Newil & Bau on uuden sukupolven asuntorakennuttaja, joka tarjoaa inspiroivan vaihtoehdon valtavirran uudisasumiselle. Rakennutamme kerrostaloja ja uudistamme vanhoja rakennuksia Newil & Bau kaupunkikodeiksi kasvukeskuksissa. Konseptimme mukaisesti rakennetut kodit ovat vähäpäästöisiä, kauniita ja toimivia.

Visiomme on luoda 2000-luvun halutuin asuntorakennuttaja, joka ajaa muutosta kohti kestävämpää ja inspiroivempaa asumista. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme on saanut erinomaisen vastaanoton. Asiakastyytyväisyytemme on toimialan paras, paljolti poikkeuksellisen asiakaslähtöisen toimintatapamme vuoksi.

Olemme lanseerauksestamme kesällä 2020 lähtien kasvaneet nopeasti, tänä vuonna myymme asuntoja lähes 40m eurolla ja ensi vuonna myyntimme ylittää 100m euroa. Teknologiatuetun liiketoimintamallimme, vahvan projektirahoituspohjamme sekä brändätyn asuntokonseptimme ansiosta pystymme jatkamaan nopeaa kasvua hallitusti myös jatkossa.

Työskentelemme pienissä tiimeissä, arvostamme meritokratiaa ja autonomiaa sekä kovaa työnteon kulttuuria. Kaikki tekemisemme lähtee asunnonostajien tarpeiden ja preferenssien ymmärtämisestä. Työskentelemme intohimoisesti, ja pidämme hauskaa siinä samalla.

Tehtävänkuvaus

Haemme kasvavaan tiimiimme korkean energiatason omaavaa

Rakennuttajapäällikköä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat vahvan intohimon

asuntorakennuttamiseen ja sinulla on kokemusta vaativien asuntoprojektien menestyksekkäästä

läpiviennistä tilaajan edustajanaLisäksi osaat rakentaa ja johtaa sidosryhmien verkostoa.

Rakennuttajapäällikkönä hahmotat isot kokonaisuudet, mutta ymmärrät myös yksityiskohtien merkityksen. Olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta olet myös jämäkkä ja jämpti. Innostut ja innostat, haluat kehittyä ja kehittää. Tiedät, että sinun työsi lopputulos on kanssaihmisen koti, ja suhtaudut asumiseen intohimoisesti.

Tehtävässä:

 • Johdat asuntohankkeita, joihin rakennutamme sekä vuokra-asuntoja että gryndikohteita.
 • Projektisi painottuvat joko uudiskohteisiin ja isoihin volyymihankkeisiin tai saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Pöydällesi saattaa tulla molemman tyyppisiä hankkeita.
 • Osallistut hankekehitykseen ja suunnittelun johtamiseen projektin alkumetreiltä lähtien yhdessä Newil & Baun hankekehitystiimin kanssa.
 • Vastaat projektien suunnittelun ohjauksesta kustannustietoisesti kohtuuhintaisen asumisen ja elinkaaritalouden tavoitteet huomioon ottaen.
 • Vastaat urakanhankinnasta, urakkasopimusten tekemisestä ja projektin valvonnan johtamisesta N&B valvontakonseptin mukaisesti https://newilbau.fi/nb-filosofia/filosofian-todeksi-elaminen/
 • Olet vastuussa rakennuttamiseen liittyvistä projektinjohtotehtävistä ja johdat monipuolisen sidosryhmäverkoston, esimerkiksi urakoitsijoiden ja viranomaisten, yhteistyötä.
 • Toimit hankkeen tilaajan edustajana läpi projektin – aina takuuajan loppuun saakka.

Tarkempi työnkuva ja vastuut määritellään aiemman kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Osaamisvaatimukset

Olet etsimämme henkilö, kun jaat kanssamme intohimon asumisen kehittämiseen. Lisäksi sinulla on:

 • Sinulla on soveltuva tekninen tutkinto (DI, RI)
 • Usean vuoden kokemus asuntorakennuttamisesta tilaajan edustajana
 • Olet luonut vahvat sidosryhmäsuhteet ja johdat asuntoprojekteja aikataulut ja kustannukset ennakoiden
 • Olet täsmällinen, systemaattinen ja analyyttinen
 • Vahva tekninen osaaminen ja asuntoprojektien kustannustietämys katsotaan eduksi
 • Olet proaktiivinen, oma-aloitteinen ja organisointikykyinen – pystyt pitämään langat käsissäsi useiden projektien ja monipuolisen sidosryhmäverkoston keskellä, nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä
 • Sinulla on loistavat viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta tuoda omia ja mielipiteitä ja ajatuksia esiin – myös englannin kielellä

Tarjoamme sinulle

Pääset työskentelemään osana dynaamista 15-henkistä tiimiä, jossa jokainen jakaa intohimon asumisen kehittämiseen ja tulosten saavuttamiseen. Emme tee asioita koska meidän pitää, vaan koska haluamme.

Arjen johtotähtemme on asiakasarvon maksimointi ja työskentelemme systemaattisesti sitä kohti jokainen päivä jatkuvasti parantaen. Newil&Baulaisena saat kattavat työsuhde-edut ml. kattava työterveyshuolto ja yhteiset N&Baktiviteetit (mm. yhteiset viikkotreenit, kuukausi-samppanjat, team-eventit).

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Bulevardilla, Helsingin ydinkeskustassa.

Lähettä hakemuksesi osoitteeseen hello@newilbau.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Kankare, ma 30.8.2021 klo 15-18 tai ke 1.9.2021 klo 15-18.

Odotamme innolla päästä keskustelemaan kanssasi mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi