Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttajapäällikkö

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 11.3.2022 Hae viimeistään 20.3.2022

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ
Haemme rakennuttamisen tiimiin Tampereelle rakennuttajapäällikköä mukaan SYKkimään.

Rakennuttajapäällikkönä vastaat investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelusta, suunnittelusta sekä rakennusvaiheesta. Luotsaat hankkeita yhteistyössä asiakkaiden, kumppaniverkoston sekä muiden SYKkiläisten, erityisesti oman kampustiimin kanssa. Vastaat Tampereen, Lappeenrannan ja Hämeenlinnan rakennuttamistehtävistä, päätoimipisteesi ollessa Tampere.

Haemme huippua työkaveria, jolla on halu ottaa asioista selvää kuuntelemalla ja keskustelemalla ja joka on valmis myös laittamaan itsensä likoon. Meillä autetaan työkaveria, mietitään ratkaisuja yhdessä uteliain mielin ja kohdataan toisemme aina aidosti. Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja tehtävät tuntuvat omalta, hae mukaan SYKkiin!

Miksi töihin SYKille?
Meiltä löydät joustavan, ketterän ja täynnä monipuolista osaamista olevan työympäristön, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalla. Parasta meillä on mahtavat työkaverit sekä aito kehitykseen panostaminen ja katseen pitäminen tulevaisuuteen suunnattuna. Lähtisitkö siis kanssamme rakentamaan entistä parempaa SYKkiä? Lisää meistä löydät www.sykoy.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera viimeistään 20.03.2022 sykoy.jobilla.com kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisen johtaja Taro Malinen, +358 44 579 5786.

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on kiinteistöomistaja, jonka omistuksen keskipisteenä ovat kymmenellä paikkakunnalla sijaitsevat yliopisto- ja korkeakoulukampukset. Vuokraamme, ylläpidämme ja kehitämme nykyaikaisia, toimivia ja tehokkaita kiinteistösalkussamme olevia tiloja. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,3 miljardin euron kiinteistöomaisuutta ja tavoitteenamme onkin olla paras kampuskumppani!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi