Rakennuttamisen projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 24.5.2019 Hae viimeistään 17.6.2019

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Onko sinulla rakennusalan tarvittava koulutus ja sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen, asiakassuuntautunut ote työntekoon? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä Hyvinkään kaupungin tilapalveluyksikköön. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia!

Projektipäällikön toimi sijoittuu tekniikan ja ympäristön toimialalle tilapalveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 11 henkilöä. Tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 220 000 krsm2. Talonrakennuksen investoinnit ovat vuosittain keskimäärin 15 milj. €.Tehtäviisi kuuluvat kaupungin toimitilojen tarve- ja hankesuunnittelun johtaminen sekä peruskorjaus- ja uudiskohteiden rakennuttaminen. Työtehtävässä on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvaa myös esimiestehtäviin. Vastuusi kattaa hankkeiden koko keston, suunnittelijavalinnoista aina takuutarkastusten teettämiseen. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet valvojat sekä koko yksikön tuki.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Kokemus sisäilma-asioista ja rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennuttamisen-projektipaallikko-235055/?r=2  17.6.2019 klo 15.00 mennessä. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun henkilön on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antavat tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen
p. 040 829 1625 ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi