Rakennuttamisen projektipäällikkö

Newsec
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2021 Hae viimeistään 15.2.2021

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Rakennuttamisyksikkömme edelleen kasvaessa etsimme riveihimme seuraavaa projektipäällikköä!

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakkaidemme liikekiinteistöjen korjausprojektien johtamisesta projektipäällikkönä. Taustastasi ja kokemuksestasi riippuen projektisi voivat olla rakennusteknisiä PTS-korjaustöitä, vuokralaismuutoksia ja peruskorjauksia tai taloteknisiä PTS-töitä ja energiatehokkuusprojekteja. Näiden hankkeiden projektipäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien budjetista, aikataulusta, suunnittelunohjauksesta, kilpailutuksista, urakkasopimuksista ja mahdollisesti myös toteutuksen valvonnasta.

Roolissasi olet tiiviissä yhteistyössä asiakkuuden kiinteistöpäällikön kanssa kiinteistöjen elinkaarisuunnittelussa ja varmistat kiinteistöjen investointien toteutumisen budjetoidusti. Raportoit ja viestit proaktiivisesti asiakkaillesi projektien etenemisestä. Varmistat arjessa, että projektit sujuvat budjetin ja aikataulun mukaisesti laatua unohtamatta.

Kotipesäsi on Tampereen toimipisteessämme, mutta työhön saattaa liittyä matkustamista myös muille lähipaikkakunnille projektien niin vaatiessa.

Meillä on onnistunut historia. Ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden isoin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Enemmän kuin mitään muuta me haluamme kuitenkin olla alamme hauskin ja paras työpaikka sinulle ja työkavereillesi.

Starttisi meillä

Työllesi saat lentävän lähdön kattavasta ja monipuolisesta perehdytyksestämme. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkaveriisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi niiden kymmenien ja satojen työhösi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Tähän meidän on varattava riittävästi aikaa – kaikki kun ei suju ensi metreistä täysin intuitiivisesti tai selkärangasta. Muistat vain aina kysyä, kun siltä tuntuu!

Tämän sinulle lupaamme

  1. Uskallamme luvata, että meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Rakennuttamisen yksikkö koostuu kohta jo 18 hengen tiimistä, jossa on laaja osaaminen eri rakennuttamispalveluiden osa-alueista, ja koko yli 600 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  2. Pohjoismaiden suurimpana toimijana ja kasvava yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla. Huolehdimme yhdessä siitä, että et polje paikallasi, mitä tulee uraasi ja osaamisesi kehittymiseen.
  3. Meillä on kasvollinen omistaja, mikä tarkoittaa kehittymistä ja tavoitteiden eteen työskentelyä myös pitkällä tähtäimellä. Emme hae pikavoittoja vaan keskitymme laadukkaaseen työhön, asiakkaidemme palveluun ja henkilöstömme menestymisen mahdollistamiseen. Siksi sinäkin menestyt kanssamme.
  4. Arjessasi tulee näkymään positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin, ja seisomme selkä suorana työmme ja tuloksiemme takana.
  5. Meidän kanssa pääset rakentamaan, luomaan uutta. Niin konkreettisesti arjen työhömme kuin yrityksemme toimintamalleihin ja palvelutarjontaamme. Tuomme alalla aktiivisesti uusia ratkaisuja myös näin erottuen muista toimijoista. Tässä työssä pääset seuraamaan kiinteistöjen elinkaarta sekä näkemään omien toimiesi vaikutuksen kiinteistöjen arvoon ja vuokralaisten tyytyväisyyteen.
  6. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Me teemme työtämme ylpeydellä mutta emme liian vakavasti – tosissaan mutta emme totisesti. Töitä saatamme tehdä ajoittain paljon, mutta tämän vastapainona työssäsi on paljon vapautta päättää oman arjen kulusta – siitä mitä, miten ja missä työsi teet.

Näillä eväillä menestyt

Rakennuttamisen projektipäällikkönä työskentely edellyttää sinulta hyvää ymmärrystä ja aiempaa kokemusta korjausrakentamisesta. Olet aiemmin työskennellyt rakennuttamisen parissa tai vastaavissa konsulttitehtävissä. Vaihtoehtoisesti kokemustaustasi voi olla vastuullisista tehtävistä urakoitsijan puolelta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi teknikko, insinööri tai diplomi-insinööri (RAK, LVI, RAU, Sähkö, Energia).

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva etkä lannistu uusien asioiden edessä vaan tartut rohkeasti toimeen – kysyt ja kyseenalaistat, löydät ratkaisuja, esität argumentoiden vaihtoehtoja ja viet asiat päätökseen. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pauli juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 seuraavasti: 29.1.2021 klo 14:00 – 16:00 ja 3.2.2021 klo 13:00 – 15:00. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Hae tehtävää täältä > 15.2.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi