Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikkö

Lidl
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 26.10.2022 Hae viimeistään 8.11.2022

Haemme Järvenpään jakelukeskuksen kiinteistöosastolle 

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko sosiaalinen ja rakentamisesta inspiroituva alan ammattilainen? Nautitko uudisrakentamisen vastuullisuudesta tai korjausrakentamisen yksilöllisyydestä ja mahdollisuudesta saada kätesi jälki näkyville kattavaan myymäläverkostoomme? Hienoa, saatat olla uusi rakennuttamisen projektipäällikkömme.

Järvenpään kiinteistöosastoomme kuuluvat myymälärakentamisen, ylläpidon ja myymälämuutosten tiimit. Vastaamme Etelä-Suomen alueen myymälöiden operatiivisista uudis- ja muutostyöhankkeista, myymälöiden ylläpidosta sekä myymälöiden kalustuksesta.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä rakentamisen tiimissä vastuualueisiisi kuuluvat pääosin uusien myymälöiden rakennuttamiseen ja vanhojen myymälöiden modernisointiin liittyvät työtehtävät. Olet aktiivisesti tekemisissä Lidlin eri osastojen sekä ulkopuolisten toimijoiden kanssa hankkeiden läpiviennin varmistamiseksi. Työnkuvaasi kuuluu vahvasti myös suunnittelunohjausta, laadunvalvontaa, sopimustekniikan hallintaa ja tukitehtäviä muille osastoille. Jämäkät neuvottelutaidot ovat ehdottomasti hyödyllisiä tässä tehtävässä.

Järvenpään kiinteistötoimistossa kollegoinasi ahkeroi kymmenen ammattilaisen tiimi, joka paiskii töitä tosissaan, mutta ei totisina. Meidän tiimissä tiedonvaihto ja monipuoliset hankkeet ovat arjen kantava voima. Ketään ei jätetä yksin ja autamme toinen toisiamme. Odotamme joukkoomme positiivista ja sitoutunutta tiimipelaajaa, joka hyvillä organisointitaidoilla sekä jämäkällä työskentelyotteellaan saa vietyä asiat menestyksellä maaliin tiiviissäkin aikataulussa.

Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitusajankohta on alkuvuoden 2023 aikana. Toimipisteesi sijaitsee Järvenpään jakelukeskuksen toimitiloissa ja pystyt itse hyvin joustavasti suunnittelemaan työkalenterisi menot. Meillä myös etätyöskentely sujuu vaivattomasti, mutta toivomme kohtaavamme toisiamme myös säännöllisesti.

Tällaisia asioita toivomme sinulta

 • Soveltuvaa rakentamisen alan korkeakoulututkintoa. Esimerikiksi rakennustekniikan insinöriin tai diplomi-insinöörin tutkinto olisi tähän työhön enemmän kuin loistava.
 • Tehtävään soveltuvaa työkokemusta muutaman vuoden ajalta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja erityisesti rakennuttamistehtävistä ja suunnittelunohjauksesta, mutta haluamme voida kehittää osaamistasi entisestään.
 • Erinomaisia viestintä- ja kommunikointitaitoja. Tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi ja tiimisi sekä muut sidosryhmät työskentelevät projekteissa innolla kanssasi.
 • Hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, sillä joskus rakennushankkeissa tulee muutoksia, mutta suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti ja positiivisesti.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Kansainvälisessä organisaatiossamme pääset käyttämään molempia kieliä, jopa saksaakin, mikäli kyseinen kieli sinulta taittuu.
 • Liikkumisvalmiutta Etelä-Suomen alueella.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä huipputiimissä. Työsi kiinteistöosastollamme on täynnä elämää.
 • Kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen kummin, jonka tehtävä on tukea sinua koko työskentelysi ajan.
 • Arvokasta työkokemusta suuressa kansainvälisessä organisaatiossa.
 • Modernit työskentelytilat ja työkalut. Työskentelemme viihtyisässä ja modernissa Järvenpään jakelukeskuksessamme tai etänä tarpeen mukaan milloin mistäkin.
 • Pidämme lidliläisistä huolta mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, järjestämällä yhteisiä tapahtumia sekä käyttämällä vuosittain 2,5 miljoonaa euroa kouluttamiseen.
 • Tehtävään kuuluu myös vapaa autoetu.

Tule työkaveriksemme!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 8.11.2022 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kiinteistöpäällikkö Tiina Huttunen (040 626 2829) vastaa ilomielin kysymyksiisi perjantaina 4.11. klo 13.00-14.30 ja maanantaina 7.11. klo 15.00-17.00.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.