Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamisen projektipäällikköitä ja tekninen kiinteistöpäällikkö

Colliers Finland Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 27.5.2022 Hae viimeistään 6.6.2022

Haluatko olla mukana kehittämässä voimakkaasti kasvavaa liiketoimintaa? Nyt on mahdollisuutesi liittyä mukaan kiinteistöjohtamisen asiantuntijatiimiin!

Haemme Rakennuttamisen projektipäällikköitä Tampereelle, Turkuun ja pääkaupunkiseudulle, sekä Teknistä kiinteistöpäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Rakennuttamisen projektipäällikkönä vastaat asiakasyritystemme olevien kohteiden rakentamisen korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta ja valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Meillä pääset vaikuttamaan asiakkaidemme kiinteistöjen johtamiseen, kehittämiseen sekä arvon lisäämiseen. Lue tehtävästä lisää, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Linsuri, puh. 044 748 5368 tai anne.linsuri(at)colliers.com ja Janne Koponen, puh. 040 587 7596 tai janne.koponen(at)colliers.com.

Teknisenä kiinteistöpäällikkönä tehtävänäsi on asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpidon tekninen johtaminen ja elinkaaren hallinta, sekä asukkaiden mutkattoman asumisen varmistaminen yhdessä hallinnollisen kiinteistöpäällikön kanssa. Huolehdit, että kiinteistöjä ylläpidetään omistajan strategian mukaisesti. Lue tehtävästä lisää, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Myllymäki, puh. 050 465 9555 tai pia.roth(at)colliers.com.

Käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävät täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan rohkeasti yhteydessä!

Collersilla onnistut työssäsi, mikäli sinulla on reipas työskentelyote ja homma hoituu asenne. Työskentelet itsenäisesti, ratkaiset rohkeasti pulmatilanteita ja tartut toimeen uusissakin tilanteissa. Olet oppimiskykyinen ja joustava tiimipelaaja.

Panostamme työntekijöidemme ammatilliseen kehittymiseen. Perinteisten koulutusväylien lisäksi pääset syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla. Muita tarjoamiamme etuja ovat laaja ja kattava työterveydenhuolto, lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut sekä erilaiset lisäpalkitsemisjärjestelmät henkilöstölle. Työskentelemme sekä etä- että lähityössä, joustavasti hybridimallilla. Tukenasi on Colliersin monipuoliset asiantuntijatiimit, joiden kanssa yhteistyössä tuotat asiakkaillemme kiinteistöjohtamisen edelläkävijän palveluita.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi