Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamispäällikkö

Lidl
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 21.8.2023 Hae viimeistään 31.8.2023

Rakennuttamispäällikkö

Myymälärakentamisen tiimimme vastaa eri puolelle Suomea rakennettavien myymälöiden ja jakelukeskusten suunnittelu- ja rakennusvaiheen ohjauksesta ja kehittämisestä, ja nyt tämä kuuden hengen raksatiimi etsii itselleen vetäjää. Rakennuttamispäällikkö vastaa lainsäädännön huomioimisesta lokalisoiduissa rakentamisen ohjeissa ja tietysti johtaa tiimiä läpi erilaisten projektien.

Annetaan päällikön pestin jättävän Markuksen kertoa roolin parhaista paloista:

“ Työnkuva on varsin monipuolinen ja miellyttävän laaja. Päivät ovat erilaisia eli kyllästymistä on turha pelätä. Rooli on aidosti kansainvälinen, ja parasta on tietty huippuammattilaisista koostuva tiimi, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Oma kädenjälki näkyy myymälöissä, mikä tietysti tuo merkityksellisyyttä tekemiseen.”

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Työn luonne vaatii jonkin verran läsnäoloa pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa, mutta pystyt itse hyvin joustavasti suunnittelemaan etätyö- ja konttoripäiväsi. Tervetuloa vakaaseen yritykseen, jossa töitä ei paineta liian vakavissaan!

Tällaisia asioita odotamme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa, olet opiskellut esimerkiksi kiinteistö- tai
 • Tehtävään soveltuvaa kokemusta rakennusprojekteista vähintään muutaman vuoden ajalta. Voit olla taustaltasi rakennuttamisen tai suunnittelun ammattilainen. Olet voinut kerryttää jo kokemusta esihenkilön tehtävistä, mutta tärkeintä on aito halu toimia valmentavana esihenkilönä.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ilahdumme, jos olet edes joskus opiskellut saksan kieltä, sillä siitä on aidosti tehtävässä hyötyä. Kielitaidon lisäksi tarvitse tietysti hyviä vuorovaikutustaitoja työskennellessäsi eri kollegojen ja sidosryhmien kanssa.
 • Projektinjohtamis- ja ongelmanratkaisukykyä. Tartut tehtäviin itseohjautuvasti ja proaktiivisesti sekä mahdollistat ideoiden jalostumisen konseptiksi. Niin myymälä- kuin jakelukeskusprojekteissa on käynnissä haastavia energiatehokkuusprojekteja, joiden johtaminen edellyttää hyvää ratkaisu-, neuvottelu- ja päätöksentekotaitoa.
 • Olet valmis matkustamaan työtehtävien niin vaatiessa. Välillä tehtävässä pääsee nimittäin reissaamaan kohteissa ympäri Suomen.
 • Omaat hyvät tietojenkäsittelytaidot, eivätkä kaikenmoiset käppyrät pelota sinua.

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

 • Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 5200 €/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
 • Vaativia, itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä. Rakennuttaminen on meillä täydessä tohinassa ja vakaana ja kasvavana yhtiönä pyörämme pyörivät jatkossakin.
 • Olemme suuri ja kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa roppakaupalla erilaisia sprinttejä, polkuja ja maratoneja. Voimmekin vakuuttaa, että meillä saat kaikki kookkaan yhtiön positiiviset puolet. Perehdytyksesi tulee olemaan perinpohjainen, käymme joka vuosi kunnolla läpi sinun toiveesi ammatilliseen kasvamiseen ja käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen.
 • Loistavan mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi. Oman urakehityksesi lisäksi pääset vaikuttamaan osaston kehitykseen.
 • Joustavat työajat, modernit työskentelytilat Espoon Niittykummussa ja etätyömahdollisuuden. Haluamme, että työ ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa.

Tule työkaveriksemme!

Ammattitaitoisessa tiimissä on erittäin hyvä ja avoin ilmapiiri, jossa kaikki auttavat toisiaan. Myymälärakentamisen tiimi työskentelee tiiviisti myös muiden osastojen kanssa, joten vitsejä, neuvoja tai lounasseuraa on aina lähistöllä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.8.2023 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kiinteistöpäällikkömme Arttu Puhakka (puh. 050 3877 526) vastaa ilomielin kysymyksiisi torstaina 24.8. klo 16–17 ja keskiviikkona 30.8. klo 16–17.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat