Rakennuttamispäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 9.4.2019 Hae viimeistään 24.4.2019

Rakennuttamispäällikkö, Oy Teboil Ab

Haemme Vantaalle kokenutta

RAKENNUTTAMISPÄÄLLIKKÖÄ 

vastaamaan Teboilin koko Suomen huoltoasema- ja automaattiliiketoimipaikkojen saneeraus- ja rakentamisprojekteista.

Tehtävänäsi on saneeraus- ja rakentamisprojektien suunnittelu, aikatauluttaminen, rakennuttaminen sekä lupa- ja takuuasioiden hoitaminen. Vastaat kohteiden kilpailuttamisesta, hankinnoista, työturvallisuudesta ja budjetoinnista. Olet mukana huoltoasemaverkoston pitkän aikavälin kehityssuunnitelmissa ja prosessien sekä dokumenttien kehittämistyössä. Tehtävässäsi raportoit teknisen osaston johtajalle.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus rakennus- tai talotekniikan puolelta. Rakennuttajan (RAP) pätevyys katsotaan eduksi. Projektityöskentely on sinulle tuttua, hallitset ennusteiden laadinnan ja sinulla on kokemusta hankinnan parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät projektijohtamistaidot, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja saat vietyä asioita tehokkaasti eteenpäin. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, organisointikykyä sekä erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja.

Sinulle tarjotaan vastuullinen ja itsenäinen työ sekä kilpailukykyiset edut yhdessä Suomen johtavista öljy-yhtiöistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ke 17.4. ja ti 23.4. klo 15–16. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ke 24.4.2019.

Hae tästä

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi