Rakennuttamispäällikkö

KAS asunnot
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.1.2021 Hae viimeistään 14.2.2021

Haemme rakennuttamispäällikköä Helsingin toimistolle vastaamaan asuntojen uudis- ja lisärakentamisesta läheisessä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa.

Rakennutamme asuntokohteita pääasiassa Uudenmaan alueella ja mahdollisuuksien mukaan muilla kehittyvillä alueilla. Rakennuttamispäällikkönä pääset mukaan kehittämään erityisesti kohtuuhintaista vuokra-asuntorakentamista osana merkittävää ja vakavaraista konsernia.

Hankkeisiimme valitaan suunnittelijat, valvojat ja urakoitsijat tavoitteiden mukaisesti. Hankkeidemme suunnittelussa hyödynnetään tietomallintamista, ja edistät muutenkin digitalisaatiota hankkeissa mahdollisuuksien mukaan. Elinkaariajattelu, työturvallisuus ja kosteudenhallinta ovat meille tärkeitä asioita. Seuraamme myös kestävän kehityksen ja kiertotalouden ratkaisujen kehittymistä. Toteutamme rakennushankkeita pääosin kokonaisurakkana ja KVR-urakkana.

Teet yhteistyötä muiden yrityksemme asiantuntijoiden, yhteistyökumppanien ja viranomaisten kanssa, ja varmistat, että eri vaiheissa olevat ja uudet uudis- ja lisärakennushankkeet etenevät tavoitteiden mukaisesti.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva kiinteistö- ja rakennusalan koulutus, hyvä kiinteistö- ja rakennusalan tuntemus ja vähintään 5 vuotta työkokemusta rakennuttamistehtävistä sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Sinulla on ratkaisukeskeinen, aktiivinen ja itseohjautuva toimintaote, erinomaiset yhteistyötaidot sekä motivaatio kehittää ja kehittyä. Tehtävässä on eduksi englannin kielen taito, kaikkien asuntorakennuttamisen vaiheiden tuntemus sekä kokemus ARA-hankkeista ja hankintojen kilpailuttamisesta. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja raportoit sekä valmistelet alaasi koskevat asiat päätettäväksi.

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden asuntorakentamisen parissa, hyvän työympäristön ja hyvät edut, asiantuntijoista koostuvan organisaation tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antavat KAS konsernin toimitusjohtaja Jarmo Kuosa p. 0405050284 ja Eezy Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400403032.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 14.2.2021 mennessä osoitteeseen www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi