Kokeile kuukausi maksutta

Ruoppaajan työnjohtaja

Terramare Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 14.3.2022 Hae viimeistään 27.3.2022

 

Haemme innokkaasti työhön tarttuvaa ja osallistuvaa

työnjohtajaa ruoppaajalle vakituiseen työsuhteeseen

vastaamaan työmaasta riippuen 2-7 eri ammattiryhmiä edustavan ammattilaisen työn operatiivisesta johtamisesta. Ruoppaajan pomona vastaat ruoppaustyön sekä aluksen kunnossapito-, huolto- ja korjaustöiden johtamisesta ja resursoinnista varmistaen, että työt sujuvat aikataulussa kustannustavoitteiden mukaisesti. Työn laatu ja turvallisuus ovat tinkimättömiä arvojasi. Raportoit tehtävässäsi työmaapäällikölle.

Ruoppaustyötä tehdään kausiluonteisesti merien ollessa sulana Terramaren markkina-alueella, Pohjoismaissa ja Baltian maissa sijaitsevissa satama- tai väylärakennuskohteissa. Talviaikana on mahdollista työllistyä kalustokeskuksissamme Loviisan Valkossa tai Pansiossa.

Menestymistä tehtävässä tukee soveltuva koulutus, esimerkiksi koneinsinöörin tai teknikon koulutus, tai muu työkokemus ja näytöt vastaavista tehtävistä. Arvostamme aiempaa työnjohtokokemusta ja työhön tarttuvaa asennetta ja motivaatiota työhön: valmiudet tehtävän haltuunottoon voivat tulla myös muusta työskentelystä isojen koneiden parista.

Odotamme sinulta:

  •  Yhteistyökyvykkyyttä viedä asioita rakentavasti eteenpäin omalla esimerkillä.
  • Täsmällisyyttä aikataulujen ja tehtävien suorittamiseen sekä ratkaisukeskeisyyttä ja sitkeyttä arjen haasteiden ratkaisemiseen.
  • Pitkäjänteisyyttä ja hyvää stressinsietokykyä muuttuvien tilanteiden ja aikataulujen hallitsemiseksi
  • Systemaattista ajattelutapaa huomioiden työn arvon pitkällä tähtäimellä.
  • Suoraselkäisyyttä toimia johdonmukaisesti arvojen ja eettisten periaatteiden mukaan.
  • Matkustusvalmiutta työmaan sijainnin mukaisesti
  • Kansainvälisyytemme vuoksi toivomme sinulta hyvää suomen- ja englanninkielen kommunikointitaitoja. Muu kielitaito eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen, liikunta- ja kulttuuriedun, työssä vaadittavat korttikoulutukset, kattavan työterveyshuollon sekä vakaan ja vakituisen työpaikan kansainvälisessä ympäristössä.

Kerro kiinnostuksestasi jättämällä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.3.2022 täältä >. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuspäällikkö Juha Seppälä p. 358 40 519 5893 ja työpäällikkö Jani Vyyryläinen p. +358 40 563 2979.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi