Suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 14.9.2018 Hae viimeistään 28.9.2018

Haka PKS on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yrityksemme liikevaihto on 10 miljoonaa. Toimihenkilöillämme on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. Yrityksellämme on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Tallinnassa. Olemme erikoistuneet haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisömme on vahvasti omaan tekemiseen sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

HAEMME HAKA PKS:n PALVELUKSEEN
AMMATTITAITOISTA SUUNNITTELIJAA
ESPOOSEEN TAI SEINÄJOELLE !

Tehtävässä vastaat itsenäisesti erilaisten käynnissä olevien projektien metallirakenteiden julkisivujen suunnittelusta. Yhteistyötä tehdään toimiston muiden kokeneiden suunnittelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen: www.uniflex.fi tai soita suoraan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 0406895300. Parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 14-16.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi