Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 11.9.2020 Hae viimeistään 24.9.2020

Helsingin kaupungin pelastuslaitos hakee itsenäistä ja oma-aloitteiseen työhön tottunutta, kehityshaluista suunnitteluinsinööriä rakennus- ja kiinteistöjärjestelmähankkeiden, kuten talo-, turva- ja väestönsuojatekniikka, suunnitteluun ja valvontaan. Tehtävä sijoittuu tilayksikköömme, joka vastaa pelastuslaitoksen hallinnassa tai hoitovastuulla olevien pelastusasemien ja kallioväestönsuojien uudis- ja perusparannustöiden rakennuttamisesta sekä toimitilojen isännöinnistä.

Edellytämme sinulta teknisen alan AMK-tutkintoa, vähintään viiden vuoden kokemusta rakennus- tai kiinteistöjärjestelmähankkeiden suunnittelusta tai toteutuksesta, pitkäjänteisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja. Saat itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja pääset kehittämään Helsingin pelastuslaitoksen palveluverkostoa. Tueksesi saat kokeneen ja sitoutuneen työyhteisön.

Kiinnostuitko paikasta aidosti merkityksellisessä ja vaikuttavassa työssä? Tule suunnittelemaan ja rakentamaan kanssamme turvallista Helsinkiä.

Lisätietojen antaja: rakennuspäällikkö Keijo Mäki, p. 050-3655519.

Hae täältä »

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi