Suunnittelunohjaaja

Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 14.2.2020 Hae viimeistään 23.2.2020

SUUNNITTELUNOHJAAJA

Etsimme osaavaa suunnittelunohjaajaa Destian mielenkiintoisille hankkeille. Haemme kokenutta ammattilaista osaavaan destialaisten joukkoon rakentamisurakoille ensisijaisesti Oulun talousalueelle. Hankkeet ovat isoja ja monipuolisia, mm. ST-, allianssi-, KU- ja ppp-hankkeita.

Suunnittelunohjaajan tehtävä:

Suunnittelunohjaajan tehtävä on kokonaisvaltainen. Tehtävä edellyttää ymmärrystä suunnittelun kokonaisprosessista ja toimimista linkkinä suunnittelun ja rakentamisen välissä. Sinulla on hankittu aiempaa kokemusta suunnittelunohjaajan roolista infrahankkeilla, suunnittelun- tai rakentamisenprojektinjohtotöistä tai mielellään molemmista rooleista vähintään 5 vuotta.

Ymmärrät mikä vaikutus on suunnitteluaikataulun pitävyydellä rakennuskustannuksiin. Infra-alan monipuolinen tekninen osaaminen sekä innovatiivinen ote ideoida suunnittelu- ja toteutusratkaisuja ovat eduksi tehtävässä. Siltojen ja betonirakenteiden parissa työskentely katsotaan myös eduksi.

Osaat esittää vaikeatkin asiat ratkaisulähtöisesti ja rakennat siltoja eri yhteistyötahojen kanssa. Sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot ovat ehdottomasti plussaa tehtävän kannalta kuten myös mahdollisesti suunnitteluohjelman perusteet (esim. AutoCad, Tekla Civil, Novapoint, Trimble Connect).

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen:

Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (amk, yliopisto) ja vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista projektijohtamisen tehtävistä (esimerkiksi tuotannon parista) sekä rakennuttamis- ja suunnitteluohjaus osaaminen.

Kerromme lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä:
Rekrytoiva esimies, projektinjohtaja Risto Lippo (puh. 040 583 6128 tai risto.lippo@destia.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
Hae tehtävää täältä 23.2.2020 mennessä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi