Suunnittelutiimin vetäjä, First impression manager ja Projektipäällikkö

FM-Haus Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.3.2020 Hae viimeistään 22.3.2020
SUUNNITTELUTIIMIN VETÄJÄ

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Haluamme olla tilasuunnittelun ja rakentamisen edelläkävijä ja haemme nyt joukkoomme tilamestaria, joka auttaa meitä pääsemään tavoitteeseemme.

Suunnittelijoidemme tiimi kaipaa nyt vetäjää, jolla on vähintään vuoden kokemus puurakenteiden suunnittelusta. Koska ohjaat työssäsi muita suunnittelijoita ja rakentajia, sinun tulee myös ymmärtää, millainen puurakenne on käyttäjälleen turvallinen. Olet myös motivoitunut luomaan uudenlaista tapaa toimia, eikä innovointikaan ole vierasta.

Tiiminvetäjän tehtävässä on tärkeää, että tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Olet mielelläsi yhteydessä tilaajiin, rakennuttajiin sekä muihin ulkopuolisiin tahoihin ja vastaat heidän kysymyksiinsä sujuvasti. Tai ainakin selvität vastaukset reippaalla otteella.

Käytössämme on ekotyön -malli, jossa tilamestarimme voivat määritellä itselleen parhaimman tavan työskennellä ekologisesti sekä resurssiviisaasti. Päätoimipisteemme sijaitsee Jokioisilla ja toimisto löytyy myös Helsingissä. Suunnittelun kymppinä teet tiivistä yhteistyötä hallimestarimme sekä muiden tuotannon työntekijöidemme kanssa, joten säännöllinen läsnäolo Jokioisilla on tärkeä osa kokonaisuutta. Työ on liikkuvaista, joten omasta autosta on etua.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 22.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelijamme Aleksi Jalo, puh. 044 354 0621.

FIRST IMPRESSION MANAGER

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka toivottaa jokaisen ihmisen tervetulleeksi meille ja huolehtii hänen viihtymisestään FM-Haus Oy:n ympäristössä.
Työtehtäviisi kuuluu mm. toivottaa vieraamme tervetulleeksi meille sekä vastata vaihteemme puheluihin, työpisteesi sijaitseekin vastaanottotiloissamme. Vastaat myös FM-Hausin sisäisestä viestinnästä sekä omien tapahtumiemme järjestämisestä. Vahvuuksiesi mukaan saat myös hoitaaksesi ulkoista viestintäämme sekä markkinointia. Toimit myös myynnin tukena.

Tekijänä olet omatoiminen ja sosiaalinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Sinua ei haittaa, vaikka useampi pallo on ilmassa samanaikaisesti ja ylivertainen asiakaskokemus on sydämen asiasi. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työskentelymenetelmiä sekä sosiaalista mediaa. Valokuvien käsittelykin on sinulle tuttua juttua. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Koulutustausta kaupalliselta alalta ja ymmärrys rakennusalalta katsotaan eduksi, mutta koulutusta ja kokemusta tärkeämpänä pidämme asennetta ja kykyä pitää useat langat käsissäsi.

Riippuen vahvuuksistasi ja osaamisestasi pääset kehittymään ja kasvamaan yrityksen mukana ja vaikuttamaan tehtävänkuvaasi.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 22.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, 050 342 4902.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Etsimme vakituiseen työsuhteen henkilöä, joka vastaa omista FM-Haus -projekteistaan tarjouslaskennasta kohteen luovutukseen asti.

Projektipäällikkö tuntee tuotteen elinkaaren ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotteen myynnin, suunnittelun, valmistamisen ja asentamisen tahojen kanssa. Projektipäällikkö mahdollistaa asiakas-, liiketoiminta- ja markkinatuntemuksellaan tuotteen menestyksekkään toimittamisen erilaisille asiakkaille.

Tehtävässä vaaditaan kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä päätöksiä nopeasti ja itsenäisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä jämäkkää asennetta ja uskallusta. Erilaisten ohjelmistojen tuntemus ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus antavat hyvän pohjan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Päätoimipisteesi voi sijaita Jokioisilla tai Helsingissä. Käytössämme on ekotyön malli, missä työn voi tehdä ekologisesti sekä resurssiviisaasti parhaaksi katsomassasi paikassa. Säännöllinen läsnäolo Jokioisilla on suotavaa, erikseen sovittavalla tavalla. Koska projektipäällikkö on vuorovaikutuksessa useiden eri tahojen kanssa, tarvitset työssäsi ajokortin sekä mielellään oman auton.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tuotteiden ja talotekniikan tuntemusta, vankkaa kokemusta rakentamisen toimialalta, sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä elementti- tai moduulirakentamisen parista katsotaan eduksesi.

Yksi Suomen parhaista työpaikoista odottaa sinua, joten hae heti tai viimeistään 22.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtajamme Maria Jokinen, 050 342 4902.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi