Takuutyönjohtaja asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 21.12.2018 Hae viimeistään 22.1.2019

Nyt haemme asuntorakentamisen pariin takuutyönjohtajaa hoitamaan Jyväskylän seudulla valmistuneiden kohteidemme vuositakuutöitä. Tehtävä voi sisältää myös käynnissä olevien hankkeiden työnjohtotehtäviä.

Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylän toimistollamme (karttalinkki). Jyväskylän seudulla rakennamme vuosittain noin 150-200 asuntoa.

Toimit perustajaurakoitsijan yhteyshenkilönä asuntoyhtiön edustajiin ja yksittäisiin osakkeenomistajiin päin. Vastaat myös takuutöihin kohdennetusta budjetista.

Etsitkö vastuullista tehtävää, jossa voit tehdä päätöksiä itsenäisesti?

Tässä tärkeässä roolissa voit itse järjestellä oman lukujärjestyksesi ja vastata melko itsenäisesti takuutöiden hoitamisesta. Työaikoihin on myös mahdollista itse vaikuttaa sekä työskennellä satunnaisesti myös etänä.

Pääset myös halutessasi kehittämään takuutyötoiminnon lisäksi asuntorakentamisemme tuotantoketjua, sillä takuutyönjohtajana sinulla on arvokasta tietoa rakentamisen laadusta. Tehtävässäsi raportoit suoraan työpäällikölle.

Tehtävästä voit edetä myöhemmin toiveidesi mukaisesti esimerkiksi työmaiden työnjohtoon, projektien valmistelutehtäviin tai vaikkapa suunnittelunohjaukseen.

Takuutyönjohtajamme kertovat: Tässä työssä parasta on…

  • ”Asiakkaiden kanssa toimiminen”
  • ”Haasteet ja niiden ongelmanratkaisu”
  • ”Voi oppia laajasti kaikenlaista koko rakentamisen ketjusta aina tonttihankinnasta kymmenvuotisen vastuun päättymiseen saakka”
  • ”Voi olla oman itsensä herra”

Etsimämme henkilö

Nyt etsimme yhteistyökykyistä ja asiakaspalveluhenkistä rakentajaa, joka osaa myös asettua asiakkaamme asemaan. Tunnet riittävästi ja osaat soveltaa työssäsi yleisiä sopimusehtoja (YSE) ja asuntokauppalakia.

Sinulla on lisäksi:

  • Rakennusmestari- tai -insinöörin tutkinto
  • Työnjohtokokemusta
  • Rohkeutta tehdä päätöksiä itsenäisesti
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Työkielemme on suomi. Tehtävässä tarvitset omaa autoa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa heti kun sinulla on sopiva hetki aloittaa meillä. Neuvottelemme mielellämme kanssasi myös peruspalkan päälle tulevasta tulospalkkiojärjestelmästä.

Ollaan pian kuulolla!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä, voit olla suoraan yhteydessä työpäällikköömme Miika Savoon p. 0400 364 841.

Voit myös hakea tehtävään tästä, jonka täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Kerro meille vapaamuotoisesti osaamisestasi ja liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksesi ehdottomalla luottamuksella.

Hakuaika päättyy 22.1.2019. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä jo piakkoin!

Haku alkaa 20.12.2018 ja päättyy 22.01.2019
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lehto Group

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä.

Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1500 henkilöä ja vuoden 2017 liikevaihtomme oli 598 miljoonaa euroa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi